1. Φόρουμ
  2. >
  3. Θεμα: Troubleshooting
  4. >
  5. ΣΟΒΑΡΟΤΑΤΟ ΘΕΜΑ:

https://www.duolingo.com/profile/NikosLadov

ΣΟΒΑΡΟΤΑΤΟ ΘΕΜΑ:

ΔΕN ΞΕΡΩ AN ΣΑΣ ΕΧΕΙ ΗΔΗ ΕΠΙΣΗΜΑΝΘΕΙ , ΑΛΛΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΘΕΜΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΓΓΛΟΦΩΝΗ ΠΡΟΦΟΡΑ ΤΟΥ duolingo.ΠΟΛΛΕΣ ΛΕΞΕΙΣ ΠΡΟΦΕΡΟΝΤΑΙ ΜΕ ΑΚΑΤΑΛΗΠΤΟ ΤΡΟΠΟ, ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΡΓΗ ΠΡΟΦΟΡΑ ΤΟΥΣ. ΚΑΝΩ ΑΜΕΣΩΣ ΑΝΤΙΠΑΡΑΒΟΛΗ ΜΕ ΕΓΚΥΡΑ SITE [π.χ.ΤΟ WordReference ] ,ΚΑΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΑΚΟΥΣΤΙΚΗ ΟΜΟΙΟΤΗΤΑ, ΜΕ ΚΑΜΜΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΦΤΑ ΑΓΓΛΟΦΩΝΕΣ ΠΡΟΦΟΡΕΣ ΤΟΥ WordReference. ΠΟΙΑ ΤΕΛΙΚΑ ΠΡΟΦΟΡΑ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΕΣΕΙΣ , ΚΑΙ ΠΟΥ ΜΙΛΑΝΕ ΕΤΣΙ ΤΑ ΑΓΓΛΙΚΑ??

March 20, 2017

2 σχόλια


https://www.duolingo.com/profile/D_..

Η προφορά στα μαθήματα είναι αμερικανική. Η αλήθεια είναι ότι για τις διάφορες γλώσσες του Duolingo όπου οι ηχογραφήσεις είναι τεχνητές, από λογισμικό και όχι από άνθρωπο, δεν είναι πάντα και οι καλύτερες. Παρ' όλα αυτά οι εκφωνήσεις της αγγλικής φωνής είναι ακριβείς και ως επί το πλείστον ακούγονται φυσιολογικές, όπως όταν μιλάς με κάποιον που έχει τα αγγλικά ως μητρική του γλώσσα. Αυτό μάλλον κάνει τα πράγματα δύσκολα, γιατί οι δάσκαλοι συνήθως ευκολοποιούν τα πράγματα για τους αρχάριους μαθητές.

Προσωπικά, για την προφορά ολόκληρων φράσεων, χρησιμοποιώ επίσης το παρακάτω site: www.acapela-group.com Έχει πραγματικές και τεχνητές φωνές, με διαφορετικές προφορές, και εκεί φαίνεται καλύτερα πώς ακούγονται οι λέξεις στην κανονική ομιλία, κάτι που ένα λεξικό δεν μπορεί να αποδώσει.

Επίσης, μία μικρή παρατήρηση: γενικά οι αναρτήσεις με κεφαλαία στο ίντερνετ θεωρούνται το αντίστοιχο του "βάζω τις φωνές", κατά συνέπεια μία μίξη πεζών και κεφαλαίων μπορεί να αποφύγει πιθανές παρεξηγήσεις. :)


https://www.duolingo.com/profile/EfrossyniE2

Δυσκολεύομαι πολύ να καταλάβω την κυρία που βάζει τις ερωτήσεις στα Αγγλικά. Προσπάθησα να αυξήσω τον ήχο, μήπως αυτό ήταν δικό μου πρόβλημα, αλλά μάταια. Δεν έχω καθόλου προβλήματα όταν ο άνδρας βάζει τις ερωτήσεις.

Μάθε μια γλώσσα αφιερώνοντας μόνο 5 λεπτά τη μέρα. Δωρεάν.