"I am not religious."

Traducere:Eu nu sunt religios.

March 11, 2014

11 comentarii
Această discuție este blocată.


https://www.duolingo.com/profile/corsicanul

Este o aplicatie pentru a invata limba engleza! Nu mai cautati "nod in papura"! Nu va convine sunteti liberi sa nu o mai accesati!!


https://www.duolingo.com/profile/Mozzie2014

Cum limba romana se bucura de o multime de sinonime, eu consider ca si varianta tradusa: nu sunt un credincios este una corecta. luati in calcul felul in care un roman, nascut intr-o natiune orthodoxa poate intelege natiunea americana, care isi afirma ateismul. cred ca americanii cand declara: I am not religious, ei declara de fapt ca nu cred intr-o putere supranaturala, deci ca nu sunt credinciosi. Cine este religios? Un roman, spune despre el: sunt religiossau sunt credincios, atunci cand isi declara religia?


https://www.duolingo.com/profile/AlexAl894491

Ma bucur ca mai sunt oameni deschisi la minte


https://www.duolingo.com/profile/AntiGypsy

Fara "th". A nu fi religios inseamna a nu te duce la biserica, sa nu confundam spiritualitatea/credinta cu religia. (Ex. Budismul)


https://www.duolingo.com/profile/cryystyan_11

Dar de ce va atacati asa?.E doar o propozitie,aici invatati o limba straina nu se face politica religioasa.Nu este treaba nimanui daca tu te duci sau nu la biserica sau ca crezi in cai verzi pe pereti,e strict parerea ta.


https://www.duolingo.com/profile/Sir.Mario

Cum sa pui intr-o lectie asa expresie?E grav!


https://www.duolingo.com/profile/AlexAl894491

Fiecare om e liber sa creada ce vrea el asa ca nu le mai bagati pe gat copiilor basme ,religii si toate stupizeniile.Daca dumnezeu exista in mintea ta sub forma unui om supranatural si superior tuturor exista doar in mintea ta ,deci nu in mintea tuturor ..daca mesul ti se pare bun gaseste ceva ce iti e de folos ,iar daca nu ti se pare bun treci mai departe nu am nevoie de hate legat gramatica sau de cat de necredincios sunt!


https://www.duolingo.com/profile/Silviu100

E corect si "Nu sunt religos"


https://www.duolingo.com/profile/ariadna.m

Asa este. Daca crezi ca o varianta de traducere ar trebui acceptata ca si corecta, te rog sa o raportezi prin intermediul butonului de raport, pentru a o putea vedea si moderatorii.


https://www.duolingo.com/profile/mugu67

I am religious. (hai sa le arătam ca nu-i ca ei)

Învață limba engleză în numai 5 minute pe zi. Gratuit.