https://www.duolingo.com/KrauszMrta

A folyékony angol nyelvtudás százalékának OKTALAN visszaminősítése.

Nagyon kérem, adják vissza az 57%-os angol nyelvtudás minősítését! Ma reggel, feltűnt az 56% pedig már jó régen megkaptam az 57%-ot, és igazán szorgalmasan, napi 30-50 pont szerzésével igyekszem növel- ni a tudásomat. Igaz, van amikor nincs -Önök által- kijelölt témaköröm, ám ebben az esetben mindig választok magamnak, a nyitólapon egy témakört és azt két napon keresztül ismétlem 50-50 ponthatárral. Bizonyára valami adminisztrációs vagy műszaki hiba van a háttérben, de nekem (így 71 évesen) az 510. nap angol tanulás után nagyon fontos eredmény volt, hogy elértem. Nagyon szomorú vagyok és nem értem az okát!? Kérem, ha rossz fórumot választottam problémám megoldásának kérésére, bocsássák meg és segítsenek a korrekcióban! Üdv.:KrauszMárta

1 éve

5 hozzászólás


https://www.duolingo.com/FerencNagy864247

Mit érdekel a százalék, amit a D. adott? Az a fontos, hogyan állod meg a helyedet éles helyzetben.

1 éve

https://www.duolingo.com/anyos15
anyos15
  • 25
  • 20
  • 9
  • 917

Minél többet gyakorolsz, annál magasabbra jutsz, minél kevesebbet (vagy semmit), annál jobban csökken. Egy lyukas hordóhoz lehetne hasonlítani, amibe hordod a vizet... Én 60% körül ugrálgatok fel-le. Most éppen 61%.

1 éve

https://www.duolingo.com/kerekesist4

szintén..........

1 éve

https://www.duolingo.com/JozsefPap

Egyik napról a másikra felugrott az angol nyelvtudasom 56%-ról 71%-ra. Próbálom meggyőzni magam, hogy jogosan, de nem igazán megy.

1 éve

https://www.duolingo.com/szelia
szelia
  • 11
  • 9
  • 9
  • 6

Kedves M, én is kb ebben a szituban evezgetek (1000... napja; ) ugrott elore is alaptalanùl, és vissza is drasztikusan, de ràjottem , hogy nem az a lényeg ! EZ nem 1 verseny (persze rosszùl esik nagyon) viszont a lényeg az ismétlés, a kitartàs , és AZ, amivel maradsz. Remélém azoota megoldoodott a gondod , GRATULA Neked és (most màr : ) sok koronàt tovàbbra is !

6 hónapja
Tanulj meg egy nyelvet mindössze napi 5 percben. Ingyen.