1. Fórum
 2. >
 3. Téma: Troubleshooting
 4. >
 5. A teljesítések (pontok), mára…

https://www.duolingo.com/profile/GabriellaC418174

A teljesítések (pontok), mára (óraátállítás??) teljes összevisszaságot mutatnak...

A tegnap még állandó 20 pontot mutató grafikonom, mára egy összevisszaságot mutat. Az előző pár napban mutat két nulla pontos napot is (pedig nem hagytam ki egy napot sem), emellett a szokásos két adagos napi teljesítésemért, amiért mindig 20 pontot kaptam eddig, most negyvenet kaptam.

Mi változott? Miért lettek nulla pontos napjaim, noha nem hagytam ki egy napot sem, és miért változott a pontozás?

Ez utóbbit nem tudom megmagyarázni, de az előző problémának esetleg az óraátállítás lehet az oka, mert sokszor éjfél előtt nem sokkal írtam meg az aznapi adagot.

Tapasztalt esetleg valaki hasonlót?

March 26, 2017

10 hozzászólás


https://www.duolingo.com/profile/zoldalma11

igen, velem is előfordult, éjfél előtt befejezett lecke pontja megvolt, aztán másnapra eltűnt. Azt hiszem az is előfordult, hogy a napok folyamatossága is megszakadt ilyen miatt. Más kérdés, hogy nem szoktam ezen problémázni, sőt nem is nagyon figyelem. Persze megértem, ha valakinek ez is számít :)


https://www.duolingo.com/profile/GabriellaC418174

Köszi szépen a visszajelzésed! Én sem vagyok versenyben senkivel, és valóban nem nagy probléma számomra sem, csak engem általában zavarnak a hibák és érdekelnek a miértek. Kíváncsi voltam, hátha valaki tudja, miért történt ez, de semmi több :)


[törölt felhasználó]

  Egyet értek Veled!!! Ne is hagyd Magad!!!! ;)


  https://www.duolingo.com/profile/Koko04
  • 1108

  Nekem is a tegnapi napomat elvette és átszámolta mára. Láttam, hogy 105 napos szériában vagyok. Ma a következő üzenet fogadott. Nem rég elbuktál egy 104 napos szériát, de 890 Ft díj fejében visszaállítják. Milyen ez már?


  https://www.duolingo.com/profile/GabriellaC418174

  Írj nekik, ez valóban nem igazságos. Valami program hiba lehet a dolog mögött.


  https://www.duolingo.com/profile/TthKlmn

  Nincs program hiba itt, csupán üzletivé vált ez az ingyenesnek hirdetett program!


  https://www.duolingo.com/profile/Koko04
  • 1108

  Újabb problémát fedeztem fel. Androidos telefonon szoktam általában gyakorolni. Az elmúlt napokban a következőket tapasztaltam. Teljesítettem a leckét, kiírta, hogy a napi cél/pont teljesítve, majd offline módra váltott és feldobott egy reklámot, hogy csak néhány lecke érhető el offline és váltsak, hogy ez ne így legyen. Lépkedtem a menük között, mire újra online mód lett. Újra végigcsináltam a leckét, mert azt persze törölte, de újra ugyanez. Napi cél teljesítve, pontfelírás, majd megint offline mód. Persze a folyamatos széria megszakadt, de így esély sem volt teljesíteni. Majd másnap a már megszokott újabb reklám, hogy 890 Ft fejében visszaállíthatom............


  https://www.duolingo.com/profile/SznsiGyngy

  Sziasztok! Ma több napi adagot megcsináltam, de mindig csak 10 pontot ír fel, hogy csak ennyit teljesítettem. Nem értem miért. Mi történt?


  https://www.duolingo.com/profile/TthKlmn

  Azt tapasztalom hogy senki nem válaszol a feltett kérdésekre sőt a pontok adogatása is rendszertelenül és átláthatatlanul történik!!!

  Tanulj meg egy nyelvet mindössze napi 5 percben. Ingyen.