1. Forum
  2. >
  3. Onderwerp: Duolingo
  4. >
  5. Hint: welke taal moet ik gebr…

https://www.duolingo.com/profile/sethappy

Hint: welke taal moet ik gebruiken

Ik merk dat ik regelmatig een fout maak doordat ik de verkeerde taal intik. Engels in plaats van Nederlands of andersom. Nu staat dat wel aangegeven in het veld zelf (in grijze tekst), maar deze tekst verdwijnt zodra je start met tikken. Is het mogelijk om dit permanent aan te geven, zodat je ook tijdens het tikken nog kunt zien welke taal verwacht wordt?

March 14, 2014

3 opmerkingen


https://www.duolingo.com/profile/stwel

Meestal is het wel logisch. In de cursus Nederlands->Engels wordt je verondersteld Engels te leren. Dus als je Nederlands ziet moet je het vertalen in het Engels. Als je Engels ziet moet je het vertalen naar het Nederlands. Gesproken zinnen moet je nooit vertalen maar gewoon correct typen in het Engels (de bedoeling is dat je begrijpt welke woorden gezegd worden).


https://www.duolingo.com/profile/Lavinae

Ik ben toch echt bang dat je dat gewoon moet proberen te onthouden :(

Wij kunnen i.i.g. niets veranderen aan de structuur/het ontwerp van de oefeningen (als incubator-team hebben we geen contact met de Duolingo developers en dit soort suggesties worden eigenlijk alleen opgepakt door Duolingo zelf als ze, eenmaal gepost in het algemene discussie forum, veel upvotes krijgen).

Ik heb weleens een waarschuwing ontvangen dat ik de verkeerde taal intik, voornamelijk in de Spaans > Engels-cursus. Misschien dat dit een experiment is van Duolingo?
In dat geval werken ze er al aan en is er misschien in de toekomst een extra vangnet voor taalverwarringsfoutjes. :)


https://www.duolingo.com/profile/Brodelet

Ik heb zojuist een cursus Nederlands Engels tot een goed einde gebracht maar ik raak het systeem niet binnen om een andere taal te leren HELP

Leer een taal in slechts 5 minuten per dag. Gratis.