https://www.duolingo.com/Bequine

Oldal fejlesztése

Tisztelt Szerkesztőségi / Fejlesztői Tagok!

Könyörögve kérlek, hogy a jelszó belépésnél egy "Emlékezz rám" opciót kódoljon bele valaki az oldalba, mert az itt megadott felhasználónév és jelszó úgysem sokra lenne használható e csökkentett biztonsági beállítással, azonban sokkal könnyebben lehetne belépni az oldalra, ha a bejelentkezéskor ezt felajánlaná (bepipálható volna, és cookiként elmentené). Hálás köszönet előre is annak aki veszi ehhez a fáradtságot, és legyártja, vagy közvetíti ezt az igényt a fejlesztőknek!

Üdvözlettel: Árva Barnabás

1 éve

6 hozzászólás


https://www.duolingo.com/duolacalo
duolacalo
  • 25
  • 1567

Ha saját gépről használod és nincs más zavaró személy, aki akarva akaratlan elállít valamit, vagy "gyakorol", akkor ne választd a kijelentkezést, csak egyszerűen zárd be a böngésződet. Ha duolingo oldalt újra megnyitod, ott folytatódik, ahol abbahagytad.

1 éve

https://www.duolingo.com/Bequine

Köszönöm válaszod, de sajnos a probléma ettől nem oldódik meg. :( A baj az, hogy céges gépet használok, és minden nap be kell írnom az azonosítóimat. Nem attól tartok, hogy más használja a gépemet, csak az zavar, hogy nincs egy felh. megjegyzése opció ami tárolja a belépési azonosítókat a lokális géphez (mint egy cookiet). Azért köszi hogy segíteni próbáltál! :)

1 éve

https://www.duolingo.com/duolacalo
duolacalo
  • 25
  • 1567

Nem igazán értem. Én három helyen be vagyok jelentkezve, és mindhárom eszközhöz kell azonosítót (jelszót) megadnom, hogy használatba vegyem a gépet. Mégis megmarad a duolingoba a bejelentkezésem, nem kell a felhasználónevem és a jelszavam minden alkalommal beadni sem a PC-n sem a telefonomon (WPhone) de az androidos táblagépen sem. Böngészőben egyszerűen beírom az oldal címét és máris fut a nevem (azonosítóm) alatt. Ennek csak az a feltétele, hogy a böngésző bezárása előtt nem jelentkezem ki a duolingoból. Telefonon és táblagépen az Appot kell elindítani, onnan sem jelentkezem ki, ott is megmarad a bejelentkezett állapot. Tehát nálam alapból, külön opció nélkül működik az, amit szeretnél, nem kell hozzá külön semmit tenni. Persze nyilvános helyen ha használnám, mármint közös PC-n én is kijelentkeznék mindig. -:)

1 éve

https://www.duolingo.com/Bequine

Kipróbáltam többször is hogy nem jelentkeztem ki, mind a céges, mid pedig az otthoni gépemen, de nem oldotta meg a problémát. Természetesen a gépeket újraindítottam de utána már nem jegyzett meg semmit, és mident írhattam be megint. :( Mindegy tényleg köszi a segítséget! :)

1 éve

https://www.duolingo.com/duolacalo
duolacalo
  • 25
  • 1567

Sajnálom, hogy nem sikerült. Nekem nagyon jól működik minden eszközön. Át kellene nézni, hogy a beállításoknál nincs-e valami olyan tiltás nálad beállítva, ami ezt okozza. Sok sikert.

1 éve

https://www.duolingo.com/karak74

Kifejezetten ellenzem a "jelszómegjegyzést", épp ezért sohasem használom. (És e miatt nem tudok "kipróbált recept"-et adni. E mellett kinek-kinek szíve ügye.) Én sima firefox-ot használok pc-n, és itt van egy (általam ki nem próbált) menüpont, ami talán segít. Elérési út: "Eszközök" / "Beállítások" / "Biztonság" / "Bejelentkezések" / "Bejelentkezések megjegyzése az oldalakon"

1 éve
Tanulj meg egy nyelvet mindössze napi 5 percben. Ingyen.