https://www.duolingo.com/profile/GyrgyPotcz

120 nap oda

.. mert már 23óra 30 kor nem fogadja el aznapra a teljesítést. Máskor meg elfogadta. felháborító, itt fogom hagyni a "céget"!

April 15, 2017

7 hozzászólás


[törölt felhasználó]

  Érdekes Nekem az utolsó percig működik utána átvált a következő napira


  https://www.duolingo.com/profile/GyrgyPotcz

  Pardon, több, mint 130 nap!


  https://www.duolingo.com/profile/cat.e.rina

  Ha ez csak egy nap volt, akkor szériabefagyasztóval ez menthető. Én valamikor óraátállítás környékén jártam hasonlóan. Csak nekem a jó irányba sült el. 23h előtt kezdtem, az az egyik nap volt. 23h után fejeztem be, az meg már a másik. :)


  https://www.duolingo.com/profile/varga.zsofi

  Hasonló gond, pedig nagyon tudatos voltam. Volt széria-befagyasztó, elmentem nyaralni pár napra, mégis oda 200 napom. Lehet valahol írni a supportra, hogy megnézzék a rendszert, mi okozta?


  https://www.duolingo.com/profile/Andrea450323

  Több havi rendszeres tanulás és lingot veszett el - a tudás nyilván nem és csak új regisztrációval engedett belépni. Kezdhetek elölről mindent. Hajrá technika!


  https://www.duolingo.com/profile/Vukkvi

  24 napom veszett el, pedig minden nap beléptem. Az ominózus napon 23 óra után tabblettről. Kiírta hogy 890 ft-ért visszavásárolhatom a szériát!!!! Hát ez elég gusztustalan.... ( a tab. ról nem tudok vásárolni, nem lehet pénzforgatmat bonyolítani.) hát gondoltam így jártam. Másnap elvette a 2 szériát és ugyancsak kérte 890 ft-ot a széria visszavásárlásához- Milyen dolog ez már!!!.


  https://www.duolingo.com/profile/MagdolnaKa7

  Ki tud segiteni? 30 napra hol lehet széria befagyasztót "büvölni"? Elutazom, gépet nem viszek, s csak 1 napra tudtam fagyasztani, lehet, hogy ugrani fog 136 napom?

  Tanulj meg egy nyelvet mindössze napi 5 percben. Ingyen.