1. Fórum
  2. >
  3. Téma: English
  4. >
  5. Meddig kell ismételni?

https://www.duolingo.com/profile/peter.kristof.hu

Meddig kell ismételni?

Már megkaptam az angol nyelvi tudásfát, elhagytam a 13. szintet, és még mindig csak ismételni kell. ( Jobb híján az "ismeretek felfrissítése" gombot nyomogatom.) Mikor lesz pl. szenvedő szerkezetű mondat gyakorlása, ami igencsak jellemzője az angolnak? Egyszóval, nekem nagyon tetszik a Duolingo (I love Duolingo!), de nem látom a végét, sőt a következő szintet sem (a leírás szerint összesen 25 szint van), és ez elbizonytalanít. Tud valaki erről mondani valamit?

March 15, 2014

3 hozzászólás

Népszerű témák szerint

https://www.duolingo.com/profile/maricusi

Olvasd el a következő témát: https://www.duolingo.com/comment/2078230

March 15, 2014

https://www.duolingo.com/profile/V_Gabor

Ha végigvitted, akkor kész vagy. Gratulálok! :)

A támák nem egyenlő a szintekkel. Ez utóbbit a pontokból számítja a rendszer. Pontot pedig gyakorlással, ismétléssel szerezhetsz. Valóban 25. szintig kalkulálja, utána bármennyi pontod is van, szintet már nem lép feljebb. Láttam egy nőt 1.000.000 ponttal itt. Szóval ismételni "végtelen" sokáig lehet.

A témákat pedig mindig is láthatod, mind ott van a nyitólapon. Ettől több nem lesz, utolsó a "Tulajdonságok". Ez eddig tanít és nem tovább.

Kezdj el pl. angolból spanyolt tanulni! ;)

March 15, 2014

https://www.duolingo.com/profile/peter.kristof.hu

A Duolingo mindenképpen megérdemli a dicséretet, egyedülálló kezdeményezés. Ennek ellenére hiányolok néhány nyelvi szerkezetet, mint például a passzív mondatokat, valamint 2000 szavas aktív szókincs nem elegendő egy jó nyelvtudáshoz. Ezekre már egy közép-haladó szinten szükség van. Remélhetőleg fejleszteni fogják. Legjobban a "listening" tetszik, ez hiányzott nekem, ellenőrizhető formában. Gyakran jövök zavarba, mikor egy angol anyanyelvi beszélő elhadar valamit, ami számára természetes, de én nem értem pontosan. Persze a "spellinget" sem árt vele gyakorolni. (Régen jártam iskolába.)

March 16, 2014
Tanulj angolul mindössze napi 5 percben. Ingyen.