1. Forum
  2. >
  3. Topic: Duolingo
  4. >
  5. How's the "Catalan from Engli…

https://www.duolingo.com/profile/jordiqueralto

How's the "Catalan from English" team going? We're at least already three or four!

April 20, 2017

5 Comments


https://www.duolingo.com/profile/jordiqueralto

Hi! So I signed up to help build the Catalan course for english speakers some time ago. I managed to convince a couple people I know to also help with the project, and I also managed to get a bit of free promotion by the Catalan government (http://llengua.gencat.cat/ca/detalls/noticia/Iniciativa-per-elaborar-un-curs-de-catala-per-a-parlants-dangles-a-Duolingo).

And this was all a while ago! So does anyone know who should I contact to know the status of this course?


https://www.duolingo.com/profile/fr224

Have you talked with the team that made Catalan for Spanish speakers? Before that course was started, one of them said they would also like to eventually create a Catalan course for English speakers.


https://www.duolingo.com/profile/airelibre

El millor seria que parléssiu tant amb el Govern com amb els empleats de Duolingo, perque Duolingo encara no és una empresa rentable, així que si pot rebre una mica de finançament, o fins i tot conscienciació gratuïta, la probabilitat que el curs s'accepti a l'Incubadora puja molt. A més, encara que no penso que sigui una llengua amenaçada, és aconsellable que els la presenteu com a tal, amb èmfasi sobre els sectors on és menys parlada (Catalunya Nord, València etc.) perque els agrada ajudar a mantenir les llengües amenaçades, com l'irlandès, el gal·lès, el guaraní...

Sempre em podeu demanar ajuda i consells, tinc l'experiència d'haver creat un curs (hebreu per parlants d'anglès) i m'agradaria ajudar a avançar el català com a llengua que tothom pot aprendre, no només aquells que viuen a Catalunya.


https://www.duolingo.com/profile/PolPallsSe

Hola companys! M'he apuntat per a ajudar amb el curs de català per a parlants de l'anglès per si en el futur s'endega el projecte. Ara veig que fa dos anys ja es comentava. Com està la cosa? Hi ha algun grup creat per a impulsar-ho?

Learn a language in just 5 minutes a day. For free.