https://www.duolingo.com/IdunLilith218

Duolingo számítógépen és/vagy telefonon

IdunLilith218
 • 20
 • 11
 • 10
 • 9
 • 7
 • 6
 • 6
 • 5

A PC-s vagy az okostelefonos verziót részesítitek előnyben? Én mindkettőt kipróbáltam, egyikkel sincs bajom, mindkettőnél rendesen lehet haladni.

1 éve

15 hozzászólás


https://www.duolingo.com/TothPeti1

Használom iphone és windowsphone mobilon is. Teljesen más a kettő. A win-en még a régi szisztéma megy (a 4. rontás után kidob az adott kérdéssorból, de ha 1 rontás sincs akkor nem 10 pont jár, hanem 13). A prediktív bevitel csak magyarul megy, tehát az angol szavakat tényleg tudni kell leírni. Az iphone esetében a webes alkalmazással megegyező a pontozási rend és az angol szavakat prediktív módon felkínálja. Az android verziót még nem próbáltam.

1 éve

https://www.duolingo.com/PappIstvan12

Én is így vagyok vele. Még ha a mobilba be is kell ritkán gépelni a választ a telom akkor is felajánlja már a valaha begépelt szavakat. De a mobil mindig kéznél van. A PC viszont nincs reklám. Én a munkahelyemen a PC , otthon meg a telot használom.

1 éve

https://www.duolingo.com/cat.e.rina
cat.e.rina
 • 25
 • 15
 • 15
 • 11

Nekem a pc nagyobb kihívás, mert az app általában szavakat ajánl és nekem sokszor nem az a bajom, hogy nem jut eszembe a szó, hanem az, hogy nem tudom pontosan leírni. :)

1 éve

https://www.duolingo.com/Zsuzsa634350

Nálam számítógépen (laptopon) nem működik a hanganyag rész rendesen. Én tisztán hallom amit a rendszer felhoz mondatokat, viszont engem olyan, mintha nem hallana a gép. Nem reagál az általam ismételt mondatokra, ezért tovább haladni csak úgy tudok, ha a kihagyás gombra klikkelek. Pedig rákattintok a nagy mikrofon részre, mielőtt mondanám a mondatot, mégsem történik semmi. Ezelőtt ez telefonról működött rendesen, csak a laptopról nem boldogulok vele. Így pedig pontokat vesztek... Nem értem mi lehet a hiba.

1 éve

https://www.duolingo.com/TothPeti1

Elkerülő megoldásként a Beállításokban ( a felhasználói nevedre kattintva feljövő menü 2. pontja), állítsd a mikrofont "Ki" állásra, így nem fog mikrofont használó feladatokat adni.

1 éve

https://www.duolingo.com/Zsuzsa634350

Köszönöm szépen a válaszod! Kedves vagy.

1 éve

https://www.duolingo.com/TothPeti1

Szia Zsuzsa! Van még egy tippem. Chrome böngészőben, a www.doulingo.com oldalon állva, a címsorban van egy kis fekete lakat. Bal egérgombbal kattints rá, a megjelenő listán van egy "Mikrofon" sor, ha itt a "Letiltás" szerepel, akkor kattints a pici háromszögre és válaszd a "Mindig engedélyezze ezen az oldalon" sort. A lap újratöltése után fog életbe lépni a változtatás. Természetesen a Beállítások fülön vissza kell kapcsolni a mikrofont, hogy adjon ilyen típusú feladatokat a doulingo. Remélem, hogy ez segít, mert több ötletem nincs :)

1 éve

https://www.duolingo.com/Sanyi937894

Én telefonon kezdtem el de hamar áttértem a PC-re. Telefonon is figyelem, hogyan alakul a fejlődésem és észrevettem egy érdekes dolgot: amíg a számítógépen jelenleg 50% az angoltudásom, addíg a telefon 65%-ot jelez. Ez mitől van? Más is tapasztalt ilyet?

1 éve

https://www.duolingo.com/dm3Oyv

Számítógépen látszanak a Tippek és a megjegyzések, viszont androidos telefonon nem tudom csak a tesztet megnyitni. Ez normális, vagy rendellenes működés? (Próbáltam ehhez kapcsolódó infót kapni, de sehol sem láttam erre vonatkozó leírást.)

1 éve

https://www.duolingo.com/PappIstvan12

Szia, ez így van, de nem tudom miért. Tippek csak PC -n vannak.

1 éve
Tanulj meg egy nyelvet mindössze napi 5 percben. Ingyen.