1. Fórum
  2. >
  3. Téma: Troubleshooting
  4. >
  5. Kurzusok egy helyen?

https://www.duolingo.com/profile/risu442

Kurzusok egy helyen?

Sziasztok!

Én éppen az angol nyelvtudásom fényesítem itt (angolt tanulok magyarul), de emellett a spanyolt is elkezdtem angol nyelven tanulni. Viszont az appon és a gépen is, ha rámegyek a kurzusokra, mindig csak az egyik látszik (amelyiken éppen vagyok). Emiatt újra ki kell keresnem a listából a tanulni kívánt nyelvet, és úgy tölti vissza az eddig megszerzett pontokat. Ez pedig bár csak pár kattintás, ha váltogatva tanulom, eléggé "fárasztó".

Be lehet valahogy állítani, hogy a két tanfolyamom látsszon egymás alatt, vagy az nem lehetséges, mert különböző nyelv a "tanítás" nyelve? A válaszokat előre is köszönöm! (:

May 25, 2017

2 hozzászólás


https://www.duolingo.com/profile/IdunLilith218

Nekem is sajnos külön teszi az angolt a többitől, de gondolom ez a felület nyelve miatt van, mert amikor angolt tanulok, addig magyar, de ha más nyelvre pl. hollandra váltok, akkor rögtön angol lesz a kezelőfelület.


https://www.duolingo.com/profile/9owls

Rövidebben is lehet váltani, nemrég vettem észre. Ha a Fórumon vagyok és fent a profilkép mellett a zászlóra kattintok, tényleg csak az angolt mutatja és alatta írja az "Új tanfolyam hozzáadását". De ha ELŐBB A NYITÓLAPRA KATTINTOK és utána a zászlóra, lenyílik egy lista az összes tanult nyelvvel, a zászlókkal és a szintekkel - onnan egy kattintással válthatok nyelvet. Ha angol nyelvű oldalon vagyok, ugyanígy megy, előbb a nyitólapra katt aztán a zászlóra. A magyar-angol a lista alján van, az angol nyelvű kurzusok után.

Kapcsolódó fórumok

Tanulj meg egy nyelvet mindössze napi 5 percben. Ingyen.