1. Fórum
  2. >
  3. Téma: Troubleshooting
  4. >
  5. Android szinkronizálási gond …

https://www.duolingo.com/profile/Dorka911

Android szinkronizálási gond - avagy "miért nem lép tovább a lecke?"

Sziasztok! Nézegettem a fórumot, de nem találtam megoldást a problémámra. Miért lehet az, hogy a mobilos alkalmazás nem enged hatodik szintre, holott hibátlanul teljesítve vannak a feladatok, mégis az "idő" meg "család" témaköröket nullásnak jelzi. Ha rákattintok, akkor viszont teljesítettnek, akárcsak itt az internetes oldalon is, itt már rég el tudom kezdeni a hatodik szint témáit, mobilon viszont nem. Van valakinek ötlete, mi lehet a gond, miért nem frissíti magát az alkalmazás? Nem neten csináltam a feladatokat, de akkor is egyforma szintet kéne mutatnia itt is, ott is - szerintem. Így csak stagnálok a mobilon.. Megcsinálhatom még ezerszer a korábbi feladatokat (mind sárga, nem hagytam ki egyet se), de hiába.. :((

March 20, 2014

6 hozzászólás


https://www.duolingo.com/profile/V_Gabor

Mobillal kapcsolódsz a netre? Pl. WiFi-n keresztül?

Ha igen, akkor valamilyen szinkronizálási probléma lehet.

<h1>Megoldás:</h1>

Ebben az esetben jelentkezz ki a mobilos Duolingo-ból: menü gomb > kijelentkezés, majd kilépés az app-ból. Újra belépve megadod a feh.neved és jelszavad. Remélhetőleg, akkor már jó lesz.


https://www.duolingo.com/profile/Handsuplaci

Kedves V_Gabor!

Köszönöm a megoldásodat, végre minden rendben a webes és mobilos applikáció anyagai között! Nem is értem, hogy a kijelentkezés és bejelentkezésre miért nem gondoltam mobilon...


https://www.duolingo.com/profile/Dorka911

Szia! Többnyire wifin át, de előfordul, hogy a mobilnetet használom.. Most épp az utóbbit.. Kipróbáltam, amit írtál, és ez a ki-bejelentkezés megoldotta a bajt, köszönöm szépen! :)


https://www.duolingo.com/profile/V_Gabor

Szuper! :)

Kösz, hogy visszajeleztél!

Átírnád a topik címét "Android nem frissít" vagy "Android szinkronizálási gond"-ra? Később jobban megtalálják mások, ha nekik is ilyen gonduk van.


https://www.duolingo.com/profile/Dorka911

Én köszi még egyszer! ;) Átírtam!


https://www.duolingo.com/profile/cicokata

Nekem tablettre van feltöltve a program és szinkronban van a számítógépemmel ,semmi gond ,telefonra...azt nem tudom....3G, RDS interneti hálózatról, akárhol gyakorolhatom.

Tanulj meg egy nyelvet mindössze napi 5 percben. Ingyen.