https://www.duolingo.com/profile/andras.sch

Angol nyelvi szintfelmérő eltűnt

A lingot boltból nekem eltűnt az angol nyelvi szintfelmérő. Egyszer rákattintottam a megvásárlására, felkínálta, hogy kezdjem el, de 20 percet vesz igénybe. Akkor félretettem, ott is volt a link, hogy elkedhetem. Pár napja, amikor elkezdtem volna, már nem volt ott. Kikerült ez a funkció az új frissítéssel, vagy csak az én profilomban van valami kavar? Sem a mobil, sem pedig a desktop verzióban nem látom. Köszi a válaszokat.

May 30, 2017

16 hozzászólás


https://www.duolingo.com/profile/bajczand

Nálam meg van a szintfelmérő funkció. Nálad lehet a hiba.

May 30, 2017

https://www.duolingo.com/profile/9owls

Egy pár napja jelzett valaki a Fórumon hasonló problémát, de neki egyéb funkciók is hiányoznak. https://www.duolingo.com/comment/22754763 Olvasd el esetleg a hozzászólásokat is... aki az utóbbi hónapokban regisztrált, más verziója van, hiányosabb. Idézek egy hozzászólásból: "Nálam nincs a felső menüben (a Nyitólap és a Fórum között) Tevékenység menü. A Lingot-boltban nincs Angol nyelvi felmérőm. ...Az értesítésekben nálam csak öt beállítási lehetőség van: - közlemény érkezik - felvesznek ismerősként - megelőznek - a heti előrehaladási jelentésem elkészült - hozzászólnak egy témához, amit követek Nála sokkal több lehetőség van, pl. mikor kér emailt, módosítanak egy mondatot, amit lefordított, stb."

May 30, 2017

https://www.duolingo.com/profile/andras.sch

Köszönöm. Próbaképp regisztráltam én is egy új usert, és annak sincs meg ez a funkció. Nagyon úgy néz ki, hogy ez a nincs mit tenni típusú helyzet. Remélem további funkciók nem szűnnek meg.

May 30, 2017

https://www.duolingo.com/profile/BagolyZsolt

Kedves Duolongo oldal Szerkeszto!En is hasonlo probelamaval kerultem szemben,mint az elottem kommenteo Andras.Elertem mar 69 szazalekot, de nem enged tovabblepni az oldal!Nem tudok ujabb szintfelmerobe belepni!Kerem nezzenek mar utana az esetleges hibanak es korrigaljak,mert szeretnem folytatni a tanulast!Nagyon koszonom!Tisztelettel es Udvozlettel:Zsolt

May 30, 2017

https://www.duolingo.com/profile/9owls

Kedves Zsolt, kétféle szintfelmérő teszt van a Duolingón. Az egyik a kezdeti, ahol induláskor nem kezdesz az első leckével, hanem a teszt kitöltése után a rendszer besorol egy bizonyos szintre. Gondolom, te ezt végezted el, ezért vagy indulásból a 9. szinten. Innen már sorban kell elvégezni a leckéket, esteleg szintugrással. Kezdeti szintfelmérő csak 1 van. András egy másfajta szintfelmérő "vizsgáról" beszél, amit a Lingot boltban lehetett vásárolni, de az új felhasználóknak már nincs rá lehetőségük, megszüntették, sok más funkcióval együtt. Jó tanulást, vedd szépen egyenként a témákat :) Esetleg a fejezetek végén próbálkozni lehet a szintugró tesztekkel, ha erős vagy angolból. Sok sikert!

May 31, 2017

https://www.duolingo.com/profile/BagolyZsolt

Kedves Mari mama!Nagyon szepen koszonom a valaszt!Igy mar ertem a rendszer mukodeset ahogy sziveskedett(sziveskedtel)nekem leirni!Tovabbi szep napot kivanok!udvozlettel:Zsolty

May 31, 2017

https://www.duolingo.com/profile/zoldalma11

Sajnos nálam is eltűnt a szintfelmérő (nem új regi vagyok) Sajnos úgy tűnik kezdenek egyre több mindent elvenni a duóból:(

May 31, 2017

https://www.duolingo.com/profile/9owls

Egy másik topikban, az Ingyenes angolban https://www.duolingo.com/comment/22837042 van több hasznos link, az egyikben jó feleletválasztós tesztek vannak http://www.learnamericanenglishonline.com/Tests_and_Quizzes.html?goal=0_2ce87cc25c-e62daf1da1-21765629 . Mielőtt elküldöd, jó ha lejegyzed az ABCD válaszaidat, mert táblázatban adja meg a jó válaszokat és könnyebb követni. Egy másik szintfelmérő pedig itt van https://learnenglishteens.britishcouncil.org/content

June 1, 2017

https://www.duolingo.com/profile/zoldalma11

Köszönöm!!!:)

June 2, 2017

https://www.duolingo.com/profile/9owls

Igazad van, sajnos... A Megmártózás és a Tevékenység megszünése óta azt hiszem, sokan itt is hagyták. Látom, hogy több fordítós/fórumos barátom már hetek/hónapok óta be sem lépett az oldalra :( Nekem még ott van a Szintfelmérő, de csak egyszer végeztem el, mert bosszantott, hogy a végén nem lehet írja ki, hogy mi volt hibás.

June 1, 2017

https://www.duolingo.com/profile/edizol26

Nálam is eltünt a szintfelmérő. :(

June 1, 2017

https://www.duolingo.com/profile/9owls
June 1, 2017

https://www.duolingo.com/profile/edizol26

Köszönöm!

June 1, 2017

https://www.duolingo.com/profile/Peet77

Ma akartam én is tesztet írni és nekem sincs már meg de a tesztelőzményeim is eltűntek :( ja és nem vagyok új már 3 éve duózom.

July 2, 2017

https://www.duolingo.com/profile/marianngizella

Együtt érzek. Ez nagyon-nagyon szomorú! Hasznos volt, jó volt, nagy kár érte! Az ösztönzést is visszaveszi, én egyedül ezért gyűjtögettem a lingotokat. Ja: nekem akkor történtek a változások (eltűnt a Szintfelmérő, a Tevékenységek és a Megmártózsá stb), amikor megszakadt a szériám. (Másfél éve gyűröm kb.)

July 2, 2017

https://www.duolingo.com/profile/emgepe
  • 1814

Én is nagyon hiányolom.

July 16, 2017
Tanulj meg egy nyelvet mindössze napi 5 percben. Ingyen.