https://www.duolingo.com/profile/Robertasac4

aprofundarea

''Tradu sau editează o propoziţie dintr-un document de la "Aprofundare" şi vei primi 1/4 lingot per cuvânt de îndată ce traducerea ta obţine minim 3 voturi pozitive'' Ce trebuie sa fac pentru a traduce texte?

March 21, 2014

3 comentarii


https://www.duolingo.com/profile/fantomitzah

Din cate inteleg, te referi la traduceri catre limba romana, nu? In acest moment, nici unul din cursurile aflate in faza beta (deci inclusiv cursul nostru de EN->RO) nu are sectiunea de aprofundare/traduceri. Aceasta este doar pentru acele cursuri initiale care sunt acum in faza a 3-a si care au fost facute de echipa Duo. Sa speram ca va fi adaugata si la cursurile noastre dupa ce vor iesi din beta.

Muta, te rog, aceasta discutie la sectiunea generala Duolingo in romana, pentru ca nu e vorba despre o eroare. (Ii dai editare la discutie, si modifici sectiunea in care apare.) Mersi!


https://www.duolingo.com/profile/Robertasac4

Nu, ma refer la traduceri din romana in engleza


https://www.duolingo.com/profile/fantomitzah

Traducerile sa fac, pentru fiecare curs, dinspre limba noua pe care o inveti inspre limba pe care se presupune ca o stii deja bine. Deci in cazul nostru, pentru cursul de EN->RO pentru invatarea englezei de catre romani, traducerile vor fi din engleza catre romana.

In sens invers, dinspre romana catre engleza, trebuie facut mai intai cursul RO->EN, care abia a fost adaugat in incubator in faza 1, deci va mai dura pana va fi gata.

Îmvață o limbă străină în numai 5 minute pe zi. Gratuit.