1. Fórum
  2. >
  3. Téma: Troubleshooting
  4. >
  5. Hiba a számoknál

https://www.duolingo.com/profile/AgnesBedo

Hiba a számoknál

July 17, 2017

5 hozzászólás


https://www.duolingo.com/profile/AgnesBedo

Nem tartalmi, hanem egyszerűen nem enged tovább (lefagy), hiába kattintok az ellenőrzésre vagy a kihagyásra, annál a kérdésnél, ahol a ten, twenty stb. egészen 100-ig van. Már többször próbálkoztam.


https://www.duolingo.com/profile/9owls

Más is jelezte ugyanezt egy pár hete, ugyancsak a Számok fejezetnél. Próbáld meg más böngészőből bekapcsolni a Duot, amíg túljutsz ezen a leckén vagy a Számok témát szintugróval elvégezni, nem egyenként a leckéket. Esteleg telefonos appon, ha azt is használsz. Ha ezen túllépsz, remélhetőleg símán megy tovább.


https://www.duolingo.com/profile/AgnesBedo

Köszi, pont a szintugróval, ill. a frissítéssel csinálom - én csak ismétlek és ismétlek már :-), de valahogy ezt mindig adja. Próbálkozom majd másképp akkor.


https://www.duolingo.com/profile/9owls

Lehet, ha a Számokat átismételed leckénként, nem fogja már adni a Frissítésnél azt a híres kérdést. Gondolom, Chrome-ot használsz, mert ott szóbeli feladatok is vannak. Angolból én is csak ismételek, általában a kék gombra kattintok az adatlap alatt, Ismeretek felfrissítése és Időmérő edzést választok. Van mikor sikerül minden kérdést időben megválaszolni, akkor 20 pontot kapok... ha elrontok valamit, 18 vagy 19. De van olyan is, hogy az elején elbambulok, és 2 válasz után lejár az óra :) Néha valamelyik fejezetet is átismételem külön, időmérővel.


https://www.duolingo.com/profile/AgnesBedo

Megoldottam :-) 3 sima leckét megcsináltam, és megadta a frissítést. Nem csilingelve ugyan :-), de láttam, hogy frissültnek veszi. Én utálok mindent, ami időre megy :-)

Tanulj meg egy nyelvet mindössze napi 5 percben. Ingyen.