1. Fórum
  2. >
  3. Téma: Troubleshooting
  4. >
  5. Nem fogadja el a jó megoldást

https://www.duolingo.com/profile/Tibi585212

Nem fogadja el a jó megoldást

Ma egyetlen esetben sem fogadta el azt a megoldást tőlem, amit ő helyesnek írt ki, az angolról magyarra fordításnál. Mi lehet ennek az oka, mert iyen még nem volt?!

July 21, 2017

4 hozzászólás


https://www.duolingo.com/profile/9owls

Mióta mindenféle újítást vezettek be, sokszor van valami rendszerhiba. Ha esetleg más böngészőt használsz, térj át Chrome-ra, azon jobban megy. Azt a fejezetet, amit most tanulsz (vagy ismételsz), próbáld meg másképpen, mint előtte: Ha eddig egyben frissítetted, vedd a leckéket egyenként (vagy fordítva). Utána a következő fejezetnél már valószínűleg megjavul a helyzet. Van akinek ez bevált.


https://www.duolingo.com/profile/Tibi585212

Kössz,: Chrome-ot használtam, azon nem ment. Próbáltam Mozzilaval, azon még a kezdőlapot sem töltötte be. A többi javaslatod is kipróbáltam, semmi nem változott. Mindent elfogad, kivéve a magyarra fordítást. Talán ő mást lát, mint amit és begépelek és megjelenik a laptopomon? Windows - os mobiltelefonon működik, úgyhogy egyenlőre azon gyakorlok, hátha és is elérem a 25. szintet.


https://www.duolingo.com/profile/9owls

Még egy tipp, onnan jut eszembe, hogy azt mondod "Talán ő mást lát, mint amit én begépelek" ...Nekem a tablettemen egyes oldalakon az ő vagy ű helyett a szövegben egy szóköz jelenik meg, lyukas szavak... Nem lehet vajon, hogy a rendszer nem lát szövegedben egyes betűket? Próbáld meg egy leckében, hogy a magyar fordításnál ne használj ékezetes betűt, például "ő könyvet ír" helyett "o konyvet ir" ... (legfeljebb beszól a rendszer, hogy van egy helyesírási hibád, de az nem gond). Lehet, hogy hülyeséget mondok, de egy próbát megér :) Talán valami nyelvbeállítás okozza.


https://www.duolingo.com/profile/Tibi585212

A laptopot 2 hetet pihentettem, csak telefonon gyakoroltam. Ma viszont működik a laptop, mintha mi sem történt volna. Vagy ő javult meg, vagy a Duosok csináltak valamit. Mindenesetre én örülök!

Tanulj meg egy nyelvet mindössze napi 5 percben. Ingyen.