Duolingo is the most popular way to learn languages in the world. Best of all, it's 100% free!

https://www.duolingo.com/JavaGP

Babilada Horo Hodiaŭ je Ekbabilu

JavaGP
  • 18
  • 14

Se iu ajn interesas, Ekbabilu havos "Babilada Horo" je la 4-a ptm GMT hodiaŭ (dimanĉon, la 23-an de julio). Estas por testi ĉu alia uzantoj povas konekti per webRTC video.

En Usono, la 4-a ptm GMT estas:

  • EDT: 12:00 tagmezo
  • CDT: 11:00 atm
  • MDT: 10:00 atm
  • PDT: 9:00 atm

Ekbabilu: https://www.ekbabilu.net/

Mi esperas ke iu el vi ensalutos kaj provos ĝin hodiaŭ.

Oni povas kalkuli onian propran tempon ĉi tie: http://www.timebie.com/std/gmt.php

1 year ago

0 Comments