"They are pretty tired today."
Traducere:Ei sunt destul de obosiți azi.
7 comentariiAceastă discuție este blocată.
"teodora1998"- ar fi bine daca ne-am vedea putin lungul nasului... fara suparare. Sa te apuci sa dai lectii de comportament unei echipe ce munceste in spatele acestei interfete (site-ul duolingo) GRATUITE si fara reclame sacaitoare, este putin cam deplasat.
Aici nimeni nu obliga pe nimeni sa ne deschida noua, novicilor, mintile. Sunt cativa inimosi care fac asta printre care si "fantomitzah", care, dupa parerea mea, este cel mai activ, bine pregatit si binevoitor.
"gustawsohn"- personal, am apreciat foarte mult pertinenta interventiei tale la obiect din comentariul de mai sus. Totusi, nu-i putem cere lui "fantomitzah" sa fie perfect in explicatii intotdeauna. Ganditi-va ca toti sunt voluntari in aceasta activitate.
Daca cineva nu stie gramatica are doua variante: a) sa invete de unul singur cautant si exersand incontinuu; b) sa "fure" punand intrebari in stanga si-n dreapta, citind si intelegand toate comentariile sperand ca cineva este suficient de rabdator sa explice corect gramatical cum stau lucrurile in diferitele situatii.
In concluzie, sa le multumim voluntarilor ca ne raspund la intrebari si sa nu-i mai sacaim cu observatii care nu-si au locul.
Si o urare pentru carcotasi! :))) Vedea-v-as in locul voluntarilor "duolingo" sa vedeti pe pielea voastra cum e si apoi sa criticati!
Toate bune!