https://www.duolingo.com/profile/IliNagy

nincs hang!

SOS ! kérek segítséget! Egyáltalán nem hallom az angol mondatot, amit le kellene írnom! - Mindent kikapcsoltam, átmentem a Chrome-ra, és a kis mikrofon - amelyik eddig lassítva ismételt, sem hallható. -Tud valaki segíteni? Így teljesen elmegy a kedvem az egésztől, pedig már szinte függő lettem. Mit tehetnék még?

August 12, 2017

3 hozzászólás


https://www.duolingo.com/profile/anyos15

Hátha átmeneti a hiba, bár nem egyenértékű, de ideiglenesen lehet hang nélkül is gyakorolni Ki kell kapcsolni a mikrofont meg a hangszórót a beállításoknál. Igy is ugyanazt a pontszámot kapod, mint ha be van kapcsolva és a széria sem vész el. Már próbáltam, ha este tanultam , és nem akartam senkit zavarni.


https://www.duolingo.com/profile/IliNagy

Köszi a választ, ezeket már mindet végigpróbáltam.. Hogy írjam le, amit mond, ha nem hallani?- De tényleg kösz, olyan jó, hogy meg lehet veletek beszélni a problémákat!


https://www.duolingo.com/profile/anyos15

Ne haragudj csak segíteni akartam, ha ki van kapcsolva a hangszóró nem kell meghallgatnod, hogy mit mond tehát beírni sem kell semmit, de a feladat tovább készíthető és ugyanolyan pontot ér így süketen is. Persze ez csak ideiglenes megoldás.

Tanulj meg egy nyelvet mindössze napi 5 percben. Ingyen.