- Forum >
- Topic: Hebrew >
- Do you want to speak Hebrew w…
Do you want to speak Hebrew with me ?
Hi. As a native Hebrew speaker, I want to speak Hebrew with you guys so we can improve our Hebrew. Anyone wants to speak Hebrew with me ? Comment your comments in Hebrew and I will reply !! Have fun with you languages. Thank you !
22 Comments
שלום! אני שרה. אני ממש שמחה לדבר איתך! למדתי קצת עברית לפני עשור, ולפני בערך שנה היתחלתי ללמוד שוב, הפעם הזאתברצינות. אני מצטערת אם אני עושה תעויות! לפעמים אני מרגישה שהעברית שלי די טובה, לפעמים אני מבינה כלום. יש לי עכשיו חברים בארץ, דברתי עברית לעתים קרובות במשך שנה אחרונה, אבל כרגע הבריאות שלי לא טובה ואני מדברת לעתים רחוקות. לכתוב בעברית טוב מאוד בשבילי! אוקי... זה הכל לעת עתה! (רק מצאתי את המשפט הזה, ״עת עתה״, אני מקווה שהשתמשתי בו נכון!)
I started with Duolingo, then I found speaking partners to actually use the language, which is what made an enormous difference (and also helped me go through the rest of the Duolingo course much faster). I also wrote sentences etc in Hebrew/tried to figure out things I wanted to be able to say, etc.
Duolingo will give you a pretty solid grammatical basis, but you only learn to use the language by using it! ;)
It was hard work but ultimately worth it.
תודה! לפני שנה יכולתי רק לכתוב מעט עברית, אז אני שמחה מאוד שעכשיו אני יכולה לכתוב מה שאני רוצה... רוב הזמן. לפעמים בקושי או בעזרה, אבל אני יכולה! ההתחילה הייתה הכי קשה, הרגישתי שהבנתי כלום, אבל עכשיו, אני מבינה הרבה יותר טוב. אני חושבת שהקושי זה בהבדל בין אנגלית ועברית, לא איך עברית עובדת! אז אני חושבת שעברית לא כל כך קשה כמו רוסית, אפילו שלמדתי רוסית כבר הרבה זמן. אני מרגישה שמתישהו אדבר עברית שוטף - יום אחד! - אם אני מספיק אלמד, אלא רוסית אני לפעמים חושבת שזה פשוט בלתי אפשרי בשבילי לדבר שוטף ובלי הרבה טעויות. אני יכולה לדבר עם מישהו, אין בעיה, אבל אני תמיד מרגישה טפשית בגלל כל הטעויות שלי!
142
נעים מעוד! ניפלה! כי אני קורה רק כל יוםעברית (את התנך וכוליי) עבל רק אן-לי הזדמנות לדבר אים מישהו ולכן אף על פי שיש-לי אוצר-מילים פחות או יותר טוב...זות אומרת לא קתן מעוד מעוד אין-לי אוצר- מילים גדול כי כשה מעוד להסיג אים לא מדברים אים מישהו. אני רוצה להודות תדות לך בעד ההיזדמנות לדבר אים סברה. תודה רבה .