A Duolingo a világ legnépszerűbb nyelvtanulási módszere. És ami a legjobb, teljesen ingyenes!

https://www.duolingo.com/bajczand

Csatlakoznék a jótékonysági kezdeményezéshez!

bajczand
  • 25
  • 25
  • 25
  • 12

Sziasztok!

Csatlakoznék Daróczi Tibor kezdeményezéséhez és én is szeretném szétosztani a közel 3000 lingotomat.

Sokáig tanultam a Duolingoval és nagyon szerettem, de mióta ennyire visszafejlesztették, már úgy érzem, hogy túlnőttem rajta. Nemrég elvesztettem, ha jól emlékszem 581 napos szériámat egy nyaralás jóvoltából (elfelejtettem egyik nap befagyasztót venni) és mintha valami függőségtől szabadultam volna meg. Nagyon szerettem a fordítást, rengeteget tanultam belőle, de sok más Duo-barátomhoz hasonlóan, már én sem érzem azt, hogy a mostani Duo bármiben is előbbre tudna vinni. Imádtam a kis fordító klikkeket, hogy segítettük egymást, a nyelvtani tippeket, szlengeket, hogy külföldieket is megismerhettem és egész klassz kis barátságok, beszélgetések kerekedtek ki ezekből. De mióta nincs sem megmártózás, sem tevékenység, mindez elveszett. Többen is az ismeretségi körömből több százezernyi összegyűjtött pontot vagy éppen 700-800 napos szériákat hagytak itt, mert már nem találják meg a kihívást a Duóban.

Már én is csak néha-néha nézek be egy kis gyakorlásra.

Rengeteget köszönhetek a Duolingonak és az itt eltöltött sok száz órányi gyakorlásnak és fordításnak, aminek abban is jelentős szerepe volt, hogy felvételt nyertem egy egyetem angol nyelvű kurzusára, így ott folytatom tovább az angol tanulmányaimat, amit már nagyon várok.

Tibor kezdeményezése révén viszont a lingotjaim sem mennének veszendőbe. Felhasználni már nem nagyon lehet, csak gyűlik, de nem lehet érte venni szinte semmit. Mint kiderült, másoknak sokat jelenthet. Így, aki kér lingotot, az jelezze és küldöm. :)

További sok sikert kívánok minden Folytatónak és most Kezdőnek!

5
11 hónapja

9 hozzászólás

Kapcsolódó fórumok