https://www.duolingo.com/profile/jozsi480410

elegem van.

Nekem egy időre elegem van ebből. Érthetetlen hülyeségekért dob ki.

March 30, 2014

11 hozzászólás


https://www.duolingo.com/profile/Nitram.

Ugyanígy éreztem több, mint egy évvel ezelőtt, és otthagytam az egészet a fr*ncba (én akkor az olasz miatt regisztráltam), de örülök, hogy visszatértem, mert őszintén megérte. Megtanultam olaszul, elkezdtem a franciát, erősítettem a japántudásom és fejleszthetem a nyelvi inkubátor projektet!

March 30, 2014

https://www.duolingo.com/profile/jozsi480410

Természetesen visszatérek én is, mert végre szeretnék megtanulni angolul. Kicsit bepöccentett a sok értelmetlen kidobás.A magyar gazdagabb annál, hogy csak egy értelmezést fogadjak el.Sajnos olyan irritáló hibák is vannak, melyeket hiába jeleztem és még egyre sem kaptam választ. Egyébként köszönöm a biztatást. További sikeres nyelvtanulást és szép napot kívánok!


https://www.duolingo.com/profile/Nitram.

Sajnálom, hogy még nem válaszoltunk. Én napi szinten több ezer e-mailt küldök ki (pontosabban küld ki a rendszer az én nevemben), de úgy tűnik a te javaslataidhoz még nem értünk el.

Idővel jobbak leszünk, ki fogjuk tudni javítani a hibákat. Már így is érezhető, hogy eltelt két hónap, de ha érdekel, az olasz kurzusnak, aminek több millió felhasználója van 8 hónap kellett mire elfogadható állapotba került. Ehhez képest mi nagyon jól teljesítünk.


https://www.duolingo.com/profile/hb433

Azokról a beküldött javaslatokról is kapni emailt, amit nem fogadtok el? Mert eddig még csak olyanokat kaptam, amik az elfogadásról értesített.

Valahol olvastam, hogy a jelentésnél írt megjegyzéseket nem is látjátok, ez így van? Fogalmam sincs, hogy olvastam, mert leginkább mobilon használom, ahol sem link vagy bármi követés nincs a feladatoknál, legfeljebb akkor tudom, hogy hol volt, ha hozzászóltam. Jó lenne, ha az appban is lehetne követést csinálni, mint a webes felületen.

A szó kimondásánál lehet segítene, ha amit kimondtam, azt vissza lehetne utána hallgatni, mert a hallgatóságom az ilyen feladatoknál csak hüledezik mikor hallja, hogy mit és hogy sikerül mondanom. Értsd: motyogok, nem artikulálok eléggé...


https://www.duolingo.com/profile/Nitram.

Nem, arról nem kapsz értesítést, ha valamit elutasítunk (ez a diszkréció ;)).

Valóban nem látjuk ha megjegyzést írtok, ez véleményem szerint a rendszer hibája. Már fordultam kéréssel a fejlesztőkhöz, de nem sok sikerrel ("dolgozunk rajta").

Sajnos, a hallgatós problémával nem tudok mit kezdeni, ha zavar a feladattípus, a beállítások menüpontban kikapcsolhatod. Egyelőre ennyit tudok :(


https://www.duolingo.com/profile/hb433

Épp ellenkezőleg, tetszik, hogy ki kell mondani szavakat, mondatokat. Bár az más kérdés, hogy miképp sikerül :D

Szóval a megjegyzést érdemes inkább ahhoz a feladathoz hozzászólásban írni? És még mellé rányomni a zászlócskára is? Mert mobilon más nem jut eszembe.

Opera 12-ben más fonttal jelenik meg az ő és az ű, de ez biztos, hogy egyáltalán nem fogja érdekelni a fejlesztőket. Csak úgy megjegyeztem.


https://www.duolingo.com/profile/Nitram.

Az appot nem használom túl gyakran, de biztos vagyok benne, hogy megkapjuk az app felől érkező jelentéseket is, szóval amit eddig csináltál az biztosan jó (azt hittem ugyanis, hogy a webes verziónak a report gombjáról van szó, ahol van néhány opció amit kár bejelölni, mert úgysem kapunk róla (sajnos) értesítést).

Az ő meg az ű betű pedig nem csak Operában, de minden egyéb böngészőben is szarul jelenik meg. Már értesítettem többször is a fejlesztőket, de semmit nem intézkedtek ennek érdekében. Egyébként csak megjegyzem, hogy ez Operában a leglátványosabb, Firefox-ban vagy Chrome-ban például alig észrevehető.


https://www.duolingo.com/profile/hb433

Ma böngészőben próbálgattam a feladatokat, és meglepve vettem észre, hogy vissza lehet játszani, amit kimondtam. Remélem, hogy majd az app-ban is megcsinálják egyszer.


https://www.duolingo.com/profile/peter.kristof.hu

Kedves Józsi! Próbálj meg egy másik nyelvet (angolból) tanulni, ha van hozzá kedved. Én elkezdtem az olaszt tanulni, mégpedig nem csak angol -> olasz, hanem olasz -> angol oldalról is. Kimondottan szórakoztató. Főleg, ha sok időd van. Olyan mint egy jó internetes játék :-) Ui.: Köszönet a fejlesztőknek, akik megcsinálták a magyar verziót.


https://www.duolingo.com/profile/shutruk

Megértem a dühödet, én is számtalan alkalommal futottam bele olyan hibába, hogy a hajamat téptem, amiért nem fogadja el a rendszer a válaszomat. De szorgosan küldözgettem a bejelentéseket, itt-ott pár mondat társaságában. Eleinte nem kaptam választ, viszont mostanság már meglehetősen sok emailt kapok, hogy elfogadták a javaslataimat, szóval hogy ne szaporítsam tovább a szót: Türelem, dolgoznak a rendszer javításán. Óriási köszönet többek közt Nitram15-nek, te meg ne add fel! :)


https://www.duolingo.com/profile/jozsi480410

Kösz, de idegesítő, amikor tizedikre kidob értelmetlen válaszok miatt.Én is küldözgetek sok mindent,néha meleget is. Később megnyugszom. Tudod 66 évesen kicsit problámásabb már a hallási feladat. Üdv Jóska

Tanulj meg egy nyelvet mindössze napi 5 percben. Ingyen.