1. Forum
  2. >
  3. Topic: Norwegian (Bokmål)
  4. >
  5. Er der ingen? La oss snakke p…

https://www.duolingo.com/profile/Vologirl-chan

Er der ingen? La oss snakke på norsk

Jeg har tenkt at må jeg begynne denne diskusjonen fordi snakker vi ikke så mye på Duolingo. La oss snakke om noe. For expemle, hvor vil du gå i Norge? Til Oslo? Til Bergen? Til Trondheim? Eller kanskje Kristiansand? Og hvorfor lærer du norsk? For meg, norsk er en vakkert språk å lære. Jeg elsker Norge og kultur til det. Norge er vel et kaldt landet, men har jeg aldri vært der før. Jeg vil gå til Trondheim før å gå andre byene.

Hva om dere? La meg vite også!

Takk og ha en god dag!

August 28, 2017

6 Comments


https://www.duolingo.com/profile/Stas135564

Hei! Jeg har vært to ganger i Norge på en family besøk. Jeg har vært i Oslo, Kristiansand og en liten tettsted i den sør del av norge, Vest-Agder. Unntatt for det, bor jeg veldig langt borte fra den plasse. Men det er målen min å flytte til Norge for å bor der og nyt seg med den vakkert nature og snill folk, det er veldig forskjelig fra menneskerne i Israel.

jeg vil gladelig snakke mer i Norsk for å få mer oppleve med dette språket!

August 28, 2017

https://www.duolingo.com/profile/Vologirl-chan

Det er så cool! Jeg lurer på at hvis er du fra Israel. Var Norge kald?

August 29, 2017

https://www.duolingo.com/profile/Stas135564

med mine gener kan jeg bare si at det er akkurakt riktig temperatur i Norge, og altfor varmt i Israel..

August 29, 2017

https://www.duolingo.com/profile/DanielCarr390149

Jeg flyttet til Norge fra Storbritannia for to vekker siden å være med kjæresten min. Nå bor jeg i Nordland og jeg ser etter en jobb her. Ofte er det vanskelig å skrive Norsk fordi jeg har bott i Sverige tidligere... jeg blander språkene noe ganger!

Jeg og min kjæreste vil også gå til Trondheim, men vi vil gjerne å bo der hvis vi kan finne arbeid... kanskje en dag i framtiden!

Nå er det sent, og jeg må sove. Godnatt fra Nord Norge! (Du er flink på Norsk, forresten! Kanskje vi kan hjelpe hverandre i framtiden!)

August 28, 2017

https://www.duolingo.com/profile/Vologirl-chan

Det er kjempebra! Jeg vil gå der også~. Det må være perfekt... Er der kald uansett? Trondheim er virkelig en plass vil jeg gå til i Norge, det er veldig god for deg for å gå til der, jeg håper at kan dere finne arbeid der!

Tusen takk også, du er veldig bra i det også! ^^

August 29, 2017

https://www.duolingo.com/profile/PeterStrut

Jeg lærer norsk fordi jeg bor jeg er fra Skottland og det er mange koblinger mellom de to landene. Også, norsk ligner på Scots (Norsk: Jeg løper forbi de tomme husene. Scots: I loup forbye they toom hooses (i nynorsk det er mye mer lik!).) som er mitt morsmål. Jeg har venner i Norge, men de snakker nynorsk! Så jeg lærer det også. Jeg vil gå dit neste sommer, tror jeg, og jeg ser på en grad i Trondheim og Svalbard! :)

August 31, 2017
Learn Norwegian (Bokmål) in just 5 minutes a day. For free.