1. Forum
  2. >
  3. Topic: Danish
  4. >
  5. Engelsk for folk, som kan dan…

https://www.duolingo.com/profile/unknown382905

Engelsk for folk, som kan dansk!

Jeg synes virkelig at det er på tide, at der kommer et "Engelsk til folk som kan dansk"-kursus, men det er ikke muligt hvis ingen melder sig til at hjælpe på det. Jeg har selv lige sendt min egen ansøgning ind, og jeg har ingen anelse om, om den overhovedet var god, eller om jeg bliver taget med til skabelsen af den ikke-eksisterende sprogmulighed herinde.

Nu ved jeg det jo så ikke, men jeg har det som om at der ikke er så mange som har meldt sig til det (eller så gider Duolingo bare ikke til at lave kurset, da der ikke er så mange som kan dansk).

Jeg vil bare gerne lige minde jer alle om, at I godt kan ansøge. Jeg synes virkelig at I burde gøre det, for hvis nogen af jer bor eller har boet i Danmark, så ved I også hvor vigtigt engelsk er derhenne. Det er overalt.

Jeg kender mange som ikke kan engelsk, eller som ikke er særligt gode til det, og de har tit brug for hjælp til at oversætte ting fra bla. Internettet. Ja, man kan ikke snakke flydende engelsk kun med dette redskab, men det er helt klart en start. Det hjalp mig med at lære fransk engang, og det gik faktisk virkeligt godt, jeg vedligeholdte det bare ikke, og jeg har glemt stort set alt jeg lærte.

Nå, men i hvert fald, jeg håber at nogen læser det her, og at der kommer nogle flere og ansøger.

September 9, 2017

3 Comments


https://www.duolingo.com/profile/potatoemouse

Lyder godt. Det ville også vær et godt kursus for Engelsktaler når vi afslut det Engelsk-Dansk træ.

(Please excuse my Danish.)


https://www.duolingo.com/profile/ras.broe.naj

Jeg har også indsendt en ansøgning om at bidrage til et dansk --> engelsk kursus for ca. en måned siden. Men jeg har ikke fået svar fra Duolingo siden. Jeg har også snakket med andre om at være med, men det kommer de nok først til, når kurset er oprettet. Gad vide, hvor mange, vi skal være, før vi kan arbejde på kurset?

Hvis der er andre derude, der både kan dansk og engelsk godt, og I har lyst til at arbejde med et Duolingo-kursus, så send en ansøgning.

Gå ind her: https://incubator.duolingo.com/

Tryk på "contribute to a course"

Udfyld alle felterne og send ind. Når vi er nok kan vi forhåbentligt hjælpe med et betydeligt bidrag til, at folkeskoleelever bliver bedre til engelsk. :)


https://www.duolingo.com/profile/MathiasRudP

Måske er dette post meget forældet, men jeg har alligevel valgt at ansøge. Godt nok er danskere ret så gode til engelsk, men jeg kender da godt nok også nogle som har brug for noget hjælp. Jeg tror på, at duolingo kan hjælpe de resterende danskere til at lære engelsk, fordi det er faktisk et ret vigtigt sprog for danskere at lære, da vi er et så lille land og har brug for at kunne kommunikere med andre mennesker verden rundt.

Jeg er hverken dansk lære eller har studeret sprog på universitetet, men jeg vil super gerne hjælpe! Jeg er blot en gymnasie elev. Håber virkelig, at der er flere danskere der kunne være villige til at sende en ansøgning ind til Duolingo!

Learn Danish in just 5 minutes a day. For free.