A Duolingo a világ legnépszerűbb nyelvtanulási módszere. És ami a legjobb, teljesen ingyenes!

https://www.duolingo.com/Cicamica39

Reklamáció

Rettenetesen dühös vagyok, mert a jó válaszaimat nem fogadja el. Nem minden nap, mert van olyan napokig, hogy minden jó, egyszer csak semelyik válaszom nem felel meg. 12óra körül nem tudom ki lehet az ellenőrző, de felháborító.

1 éve

7 hozzászólás


[törölt felhasználó]

  gondolom,a rendszer néha önállósítja magát :/


  https://www.duolingo.com/nobert71

  jó lenne, ha a 'rendszer' néhanapján elolvasná a hozzászólásokat mivel vannak válaszok amiket rendre nem fogad el, pedíg sokan a 'helyes' választ nem érzik helyesnek

  1 éve

  https://www.duolingo.com/VgiZsuzsa
    1. Ma viszont olyan lassan ad választ, és ezt már valamelyik nap csinálta néha, de ma, totál lassú az döntése, hogy jó vagy rossz, és a végén, mintha lefagyna. Lehet, hogy túl van terhelve, vagy csak le akarnak szoktatni arról, hogy használjam???? És hol fogok erre választ kapni? És azt mitől veszem majd észre, ha válaszolnak???? Üdv: VágiZsuzsa .
  1 éve

  https://www.duolingo.com/VgiZsuzsa

  no, tegnap, a panaszom után szuperül begyorsult a válaszadás, és ma is jól kezdődött, de mostanra megint lelassul. Nem tudom , hogy mitől függ ez, de kérem, hogy valahogy aktivizálják a vonalamat, mert nagyon rossz, ha várakozni kell.

  11 hónapja

  https://www.duolingo.com/Vickivacki

  Nem csak lelassul, de a pontot sem írja jóvá.

  11 hónapja

  https://www.duolingo.com/VgiZsuzsa

  Egyszerűen nem értem, hogy lehet e itt valakivel is kommunikálni? Már megint lefagy állandóan az értékelésnél, baromi lassan aztán tovább enged. Nagyon zavaró. És nem tudom, hogy mitől van. Arról nem is beszélve, hogy nincs válasz. Ha valaki tud infót, főleg, ha a működtető, kérem írjon már a vagizsuzsa@gmail.com-ra. Vagy keressek nem ingyeneset? nincs most arra lehetőségem.

  11 hónapja

  https://www.duolingo.com/ultralights

  Velem is előfordult már. Ha a gépem és a Duolingo szervere között túl lassú. vagy szakadozik a kapcsolat akkor sajna megesik. Csakhogy a hálózat oda és vissza útja nem az ő kezükben van, így nem sokra mennek a panaszkodásunkkal emiatt. Ez minden internetes oldallal előfordulhat.

  11 hónapja