1. Fórum
 2. >
 3. Téma: Duolingo
 4. >
 5. Új tartalom?

Új tartalom?

[törölt felhasználó]

  Őszintén megmondom,nekem nem tetszik a leckéknél látható új felület. Inkább a fórumban olvasható javaslatokat kellene átgondolni és esetleg megvalósítani. És jó lenne egy admin vagy egy moderátor aki válaszol a tanulók kérdéseire.

  <pre> Őszinte tisztelettel: Tibor </pre>
  September 25, 2017

  17 hozzászólás


  https://www.duolingo.com/profile/jcsabax

  Pontosan! Nekem érthetetlen, hogy ennyi energiát fektetnek (folyamatosan) valamibe amivel inkább csak rosszabb lesz a felület, és a megszokott dolgok meg eltűnnek (pl. nemrég még minden lecke teljesítése után lehetett látni, hogy mennyi van a következő szintig, most meg ahhoz be kell menni az adatlapra stb.). Régebben, amikor a megjegyzések az adott feladat felett jelentek meg, akkor nekem csak 1-2 másodperc kellett ehhez, most meg, hogy új oldalt nyit (ez már jó pár hónapja így van), azóta ez baromi lassú (nálam kb. 15 mp), bár tudom, hogy a külön oldal megnyitásának is van előnye (pl. nyitva lehet hagyni). Ez utóbbit pl. lehetne orvosolni azzal, hogy mindenki személyre szólóan beállíthatná hogyan működjön neki.


  [törölt felhasználó]

   bármilyen és bármennyi javaslat,vélemény irányul a "Vezetőség" irányába,süket fülekre találnak...


   https://www.duolingo.com/profile/karak74

   Van egyáltalán "Vezetőség"?


   https://www.duolingo.com/profile/zsebgomb

   Lenyúlta a lingotokat. Kár, hogy nem lehet "szabadságra menni'! Gyakorlatilag végigcsináltam az összes leckét és elutaztam 3 napra a "világ végére". Ez nagy hiba volt! Talán ki is dob a rendszer a következő hasonló mulasztásomnál? Az ember lehet ágyban fekvő beteg is olykor és nem elég, hogy az ágy is húzza, még a Duolingo is padlóra vágja.


   https://www.duolingo.com/profile/margitsumser

   Nagyon jó lenne egy "szabadság" opció. Fél évig összegyüjtögetett lingotokat vesztettem el én is a nyári utazás miatt. De előfordulhat az is, hogy elromlik a laptop, és egy két nap a javítás.


   https://www.duolingo.com/profile/karak74

   Nem a szériát vesztetted el? Úgy tudom, a lingotokat csak elkölteni lehet, vagy másnak átadni. Elveszteni nem.

   A szabadság kérdése már máshol is szóba került. A "vezetőség" (már ha van ilyen) ellenzi. Ennek az az oka, hogy az agy úgy működik, hogy ha nem gyakorolsz minden nap, akkor felejtesz. Mint ahogy az evésben, vagy levegővételben sem lehet szabadságra menni, így a gyakorlásban sem. Persze, hogy kinek mi erről a véleménye, döntse el saját maga.


   https://www.duolingo.com/profile/drabakovits

   Ez nem fejődés, hanem inkább visszafejlődés. Rémes, és elkeserítő.


   https://www.duolingo.com/profile/IliNagy

   Nekem tetszik az új felület, de a válaszokat a kérdésekre én is hiányolom! Talán fontosabb lenne, mint új felületet kialakítani.


   https://www.duolingo.com/profile/MagdolnaKa7

   Sajnos osztom a véleményed.


   https://www.duolingo.com/profile/CsabaLadanyi

   Nekem is jobban tetszett az előző fajta Duolingo, nem tudom, miért akarták megújítani, szerintem semmi hiba nem volt a régebbiben. Remélem ezen még változtatnak.


   https://www.duolingo.com/profile/bajczand

   Van, vagy legalábbis valamikor volt "vezetőség". Már egyszer kommunikáltam velük emailben, természetesen angolul, de az sem most volt. Ajánlom figyelmetekbe az oldal legalján található linkeket. Ott vannak email-címek is. Ide hiába ír bárki is, az üzenőfal inkább az egymás közti beszélgetést szolgálja. Egyébként nekem sem jött be az új design. :( De majd megszokjuk, mint minden mást is.


   https://www.duolingo.com/profile/karak74

   A lap alján, a "Hozzáférések" linkben, a "10. CONTACT US" pontban találtam: "...please contact us at privacy@duolingo.com." Tehát ez lenne az email-címük?


   https://www.duolingo.com/profile/bajczand

   Nem, erre akkor kell írni, ha a használati feltételekkel kapcsolatosan van kérdésed. A legegyszerűbb talán az lenne, ha a troubleshouting topicba írnánk le a gondolatainkat/javaslatainkat.


   https://www.duolingo.com/profile/zsebgomb

   A vékony, modern betűk az olvashatóságot erősen csökkentették. Most ez a dili a weboldalakon, de ott más a fő szempont!


   https://www.duolingo.com/profile/zsanot

   Lenyulta a lingotokat? Nem a szériát?

   Kapcsolódó fórumok

   Tanulj meg egy nyelvet mindössze napi 5 percben. Ingyen.