1. Φόρουμ
  2. >
  3. Θεμα: Duolingo
  4. >
  5. Εξάσκηση στα Αγγλικά με χρονό…

https://www.duolingo.com/profile/5vTe

Εξάσκηση στα Αγγλικά με χρονόμετρο γιά Έλληνες χρήστες.

  • 531

Η εξάσκηση με χρονόμετρο για τους Έλληνες χρήστες (μετάφραση σε Ελληνική γλώσσα) απαιτεί πολύ περισσότερο χρόνο επειδή πρέπει κάθε τόσο να μεταβαίνομε συχνά και απρόοπτα από την Ελληνική στην Αγγλική γλώσσα, μέσω του συνδυασμού πλήκτρων του πληκτρολογίου. Είναι λοιπό άδικο να μετράται ο χρόνος της εναλλαγής της γλώσσας στο συνολικό χρόνο εξάσκησης και απάντησης.

October 3, 2017

3 σχόλια


https://www.duolingo.com/profile/Kitrinos

Πόση σημασία μπορεί να έχουν μερικά δεύτερα ή λεπτά, στο απώτερο σκοπό σου, που είναι η εκμάθηση των αγγλικών; μια άσκηση είναι, στο κάτω κάτω εσύ γνωρίζεις ότι έκανες το κατιτίς λιγότερο χρόνο από αυτό που σου δείχνει στο αποτέλεσμα.


https://www.duolingo.com/profile/5vTe
  • 531

Θα μπορούσε με μία εναλλαγή από τα Αγγλικά στα Ελληνικά ή αντίστροφα να λυθεί το πρόβλημα της συνεχούς εναλλαγής η οποία και κουράζει και τρώει χρόνο . Αυτό γίνεται άν πρώτα ερωτάσαι σε όλα τα ερωτήματα που απαιτείται απάντηση στα Αγγλικά και στη συνέχεια σε όλα τα ερωτήματα που απαντάς στα Ελληνικά ή αντίστροφα. Αν βέβαια ενδιαφερόμαστε γιά τη βελτίωση του προγράμματος.


https://www.duolingo.com/profile/Usagiboy7

Ποιο λειτουργικό σύστημα και πληκτρολόγιο χρησιμοποιείτε; Χρησιμοποιώ ένα αγγλικό πληκτρολόγιο, Windows 10. Κάνω κλικ το πλήκτρο Shift και στη συνέχεια το πλήκτρο Alt. Αυτό με κάνει να αλλάζω πολύ γρήγορα από την αγγλική στην ελληνική και από την ελληνική στην αγγλική στην πρακτικη με χρονόμετρο.

https://forum.duolingo.com/comment/22424028

Μάθε μια γλώσσα αφιερώνοντας μόνο 5 λεπτά τη μέρα. Δωρεάν.