https://www.duolingo.com/profile/NoeIla53

Szept.13-án elértem a 25.szintet és a 73%-ot azóta bármennyi pontot gyüjtök nem kapok visszajelzést

November 3, 2017

9 hozzászólás

Népszerű hozzászólások szerint

https://www.duolingo.com/profile/karak74

Kedves NoeIla53!

Dehogynem! Egyre csak nő a tudásod. Ez nem visszajelzés? Hadd pontosítsak: "Itt(!) nem kapsz visszajelzést." Egy másik hallgatónak már kifejtettem: ne az itteni értékelést vedd szentírásnak. Sajnos a Dou már bizonyította, hogy a sok erénye mellett vannak hibái is. Sok ebből technikai, rendszerhiba. Most az, hogy nem növeli a százalékodat? Érteném én, ha ez egy teljesen hiteles mérőszám lenne. De nem az! Ha majd jönnek a sikerélmények (előbb persze a kisebbek), már legyinteni fogsz a százalékokra is. További jó tanulást, és szép napot kívánok!

Ui: Ha most ezen bosszankodsz, mit szólsz majd, ha úgy jársz, mint egyesek: Elvett szériák, elvett lingotok, meg nem adott lecke-elismerések, vagy el-nem fogadott helyes válaszok... stb. Légy önző! Magadra figyelj!

November 4, 2017

https://www.duolingo.com/profile/Vinczeneanna

Szerintem relatív a százalék visszajelzés. Állítom, hogy a 74 %-om ellenére nem érzem a tudásomat élesben ezen a szinten alkalmazhatónak. Ugyanakkor előnyösnek tartom, hogy gyakoroltat többször is, így jobban rögzülnak az alapismeretek. Gyakorlásra jó, főleg, ha azt nézzük mibe kerül.

November 10, 2017

https://www.duolingo.com/profile/Chrumplee

Kb. 5 ezer forintért el lehet menni próbanyelvvizsgára. Bármelyik vizsgát is rendező nyelvisokolában tartanak ilyet. Ez viszonylag jó visszajelzést ad a tudásodról.

De ha nem akarsz érte fizetni, akkor letölthetőek visszamenőleg az érettségi feladatsorok ingyen, hivatalos oldalról, pl. innen: https://www.oktatas.hu/kozneveles/erettsegi/feladatsorok/kozepszint_2017tavasz/kozep_5nap. Ahhoz letölthetőek a megoldókulcsok, tudod magad ellenőrizni. Bár abban nem tudod a saját szóbeli kommunikációdat, valamit a fogalmazásod sem értékelni, szóval csak részkészségeket lehet vele mérni, de az is sokkal jobb, mint amit a duolingo-ban kapsz visszajelzésnek. (Érettségiből a középszint kb. az alapfoknak felel meg, az emelt szint a közép és felsőfok között van valahol, bár ezt egyesek vitatják.)

November 4, 2017

https://www.duolingo.com/profile/wegman8

77% állok a duolingó szerint de én csak 21%nak érzem a tudásomat, ez is több mint a semmi! Jó lenne ha az alap fokokról már tovább lépnénk!A fizetős duolingón azt szeretném látni hogy nagyban különbözik az ingyenestől, de nem így van! De ha plusz oktatást nyújtana, és nem csak reklám mentesség meg hasonló baromságok, akkor igen előfizetnék rá!!

November 14, 2017

https://www.duolingo.com/profile/WeberIstvan

Kedves Noella53!A 12. szintnél kijött egy maci, és nem enged tovább. Te ,hogy jutottál el a 25.? Segítenél?

November 17, 2017

https://www.duolingo.com/profile/ValeriaSzcs

Kb 3 hónapja gyakorolom a 25. szintet. Meddig kell várni a 26. szintre ???

November 19, 2017

https://www.duolingo.com/profile/anyos15

sajnos nincs 26. szint a 25.szint az utolsó, eddig tart a tanfolyam persze lehet még gyakorolni, a százalék és a pontszám emelkedik tovább

November 19, 2017

https://www.duolingo.com/profile/RzsaErs

Szervusztok, nektek a 25. szinten van pontszámlálótok? Nekem csak a teljes pontszámot növeli. Kb 1 hónapja értem el a 25., azóta lehetetlen, hogy ne csináltam volna meg 4 ezer pontot. Azt hittem, hogy ezt a tanfolyamot már be tudom fejezni a megszerzett 4 e ponttal.. Szerintetek van 26. szint is? Egyáltalán hol van leírva ennek a rendszere? Egyáltalán a Duolingo részéről szokott valaki válaszolni?

December 7, 2017

https://www.duolingo.com/profile/anyos15

Itt leírják pontosan, hogy melyik szinten hány pontot kell teljesíteni: https://www.duolingo.com/comment/2261330/XP-needed-per-level

December 7, 2017
Tanulj meg egy nyelvet mindössze napi 5 percben. Ingyen.