Hibák - válaszok nélkül...

[törölt felhasználó]

  Kedves Barátaim!!! Sokan tanulunk a Duolingoval. Különböző nyelveken,különböző szinteken. A Rendszer sokat hibázik,ezt sokan tapasztaljuk,de a kérdéseinkre SENKI sem felel,az illetékesek közül.Hát,senki sincs,aki figyelemmel kíséri a Duolingoval kapcsolatos panaszainkat?????? Bosszantó dolgokkal találkozunk szinte nap mint nap. Feltesszük kérdéseinket és.........NINCS válasz!!!!!!!!!!!!! Egytől tízig terjedő skálán lassan a kettest érdemli a rendszer....süllyed mint a Titanic.......

  November 20, 2017

  10 hozzászólás


  https://www.duolingo.com/profile/jcsabax

  Valóban! Ráadásul, habár a folyamatos visszafejlesztést is már egy jó ideje elkezdték, de még így is jócskán lekéstek a kataszrófára emlékezően a 100 éves jubileumi dátumról, ami láthatóan nem tiszteli eléggé az akkori tragédia emlékét.

  November 21, 2017

  https://www.duolingo.com/profile/karak74

  Keserű vigasz legyen, hogy folyamatosan fejlesztik a rendszert. Csak nem azt a részt, amit kellene. Most is megújultak a frissességjelző sávok. Csak az a fura, hogy (itt legalábbis, a magyar fórumon) még nem olvastam olyat, hogy "Olyan gagyi ez az ikon körül futó frissességjelző sáv! Nem lehetne vízszintes csíkra varázsolni?" Szóval, mire volt jó ez a fejlesztés? Nem tudom. (Vagy a "Lingot-bolt" név is átváltozott "Bolt"-ra. Minek?)

  November 21, 2017

  https://www.duolingo.com/profile/jcsabax

  Számomra mióta itt vagyok sok változás történt amit talán vannak akik feljesztésnek neveznek, de nekem ezek közül egyetlen egy sem(!) jelentett előrelépést, viszont szinte mindegyik (mondjuk legyen kb. 90%-uk) valamiféle visszalépést igen. Legtöbbször vagy eltűnt valami régebbi hasznos funkció vagy a dizájn oltárán feláldozták a sebességet vagy az átláthatóságot. Az ikon körül futó frissességjelző sáv haszontalansága is az adott szinten elért arány mutatása helyett jelent meg, ami az újabb felhasználókban felesleges kérdéseket vettetett fel ('hogyan juthatok a következő szintre', stb.).
  Most például (a 7 órával ezelőtti hozzászólásomkor ez még nem volt) a gyakorlatok főoldalánál lévő ismeretanyagoknál lévő grafikát változtatták meg, és a szabdalt sávokat egybefüggő háromszögalakú skálává változtatták, ezáltal már nem lehet könnyen megszámolni (csak saccolni lehet), hogy ha lemaradt az ember, akkor hány ismétlést is kell végeznie, hogy behozza a lemaradást. Érdekes kérdés, hogy a 'Lingot-bolt' -> 'Bolt' változtatáshoz csak szótárt használtak-e, vagy igénybe vették-e valamelyik magyar segítőt, mert akkor talán mégis csak lehet velük valahogyan kommunikálni.
  'Keserű vigasz legyen': igen, szerencsére ez az egyetlen vigaszom, hogy fejlesztik a rendszert (azt meg valahogyan csak elfelejtem majd egyszer, hogy visszafelé).

  November 21, 2017

  https://www.duolingo.com/profile/karak74

  Közben még egy érdekesség! Te válaszoltál ugyan, de jobb fent, a kis harang mellett nekem nem jelent meg az értesítő jelzés. Igaz ugyan, hogy ennél a témánál sem kapcsoltam be a "Téma követése" funkciót, de eddig úgy volt, hogy az én hozzászólásaimra érkező válasz esetén mindenképp értesít a rendszer, és ha egy témán/fórumon belül, de nem az én hsz-emre érkezik a válasz, akkor csak olyankor, ha ez a funkció aktív. Tehát már az értesítés sem úgy működik, ahogy eddig. (Most követem ezt a témát, majd kíváncsi vagyok, jelez-e a rendszer.)

  November 22, 2017

  https://www.duolingo.com/profile/NagynBencsva0

  Szomorú vagyok a hibák miatt. Hónapok óta rosszul működik az angolról magyarra fordítás. Egyszerűen nem fogadja el a jó választ és nem lehet végigmenni a leckén.

  November 21, 2017

  https://www.duolingo.com/profile/IlonaFodor3

  Bizony,bizony.Rengeteg a hiba..

  November 26, 2017

  https://www.duolingo.com/profile/IliNagy

  De legalább ingyen van!

  November 20, 2017

  https://www.duolingo.com/profile/nVagyok

  Miért nem kapok választ, amikor a szerintem helyes válaszra hibát jelez, de azt én helyesnek jelölöm? Többszöri próbálkozás után sem! Ilyenkor vagy eldobom az addigi kész leckét is, és napokig rá sem nézek, vagy erőt veszek magamon... ez utóbbi egyre ritkább! Rendben van, fejlesszenek (végül is, ez is gyakorlás - nekik) de legalább foglalkozzanak a problémámmal is. És ne jöjjön senki sem azzal, hogy ingyenes!

  November 26, 2017

  https://www.duolingo.com/profile/karak74

  Újabb hiba, újabb negatív változtatás. Ha a mikrofonos feladatra nem válaszolok jól. akkor meg sem jelenik a "Megbeszélés" gomb, illetve a hibabejelentés sem. Csak a piros jel, és csá! A hibabejelentés hiánya ráadásul azért is bosszantó, mert ilyenkor is akadnak hibák. Legutóbb a Which disease has he? mondatba botlottam, ami ugyebár sem brit, sem jenki angolban nem állja meg a helyét. (Britben a has got szerkezet a helyes, míg jenkiben a do segédige használata. Vagyis "britül": Which disease has he got? "jenkiül" meg Which disease does he have?)

  December 19, 2017

  https://www.duolingo.com/profile/DarocziPetya

  szia apa! adok pár lingotot

  December 19, 2017

  Kapcsolódó fórumok

  Tanulj meg egy nyelvet mindössze napi 5 percben. Ingyen.