1. Fórum
 2. >
 3. Téma: Troubleshooting
 4. >
 5. Széria elvesztése

https://www.duolingo.com/profile/fogatlan

Széria elvesztése

Tegnap mi volt a hiba a rendszerben? Megcsináltam 40 pontot és mégis elvesztettem a szériámat és a fogadást is ezáltal. Ha lehetséges szeretném visszakapni! Köszönöm

December 16, 2017

11 hozzászólás


[törölt felhasználó]

  Adakozhatok? Küldhetek lingotot?


  https://www.duolingo.com/profile/fogatlan

  Köszönöm a felajánlást még van 22 csak arra kell, hogy a szériámat megőrizzem, mert sajnos nem minden nap tudok géphez ülni.


  https://www.duolingo.com/profile/zoldalma11

  a Duo most ünnep alkalmából engem is megajándékozott azzal, hogy hiába váltottam ki a széria befagyasztókat, lenullázta a napjaimat. Szóval nem biztos hogy meg tudod őrizni a szériádat, velem már nem is először fordul ez elő.Egyre több a hiba és az elvett funkció... talán egyszer majd pénzért kapjuk már csak vissza? Ez szomorú, tekintve azt is, hogy hány önkéntes mennyi áldozatos munkája van benne, hogy az eredeti cél szerint mindenki ingyen tanulhasson..


  [törölt felhasználó]

   maximálisan igazad van!!!!!!!


   https://www.duolingo.com/profile/nj2xe

   Ezt nem mondanám, mármint más fórumokat, blogokat olvasgatva egyetlen célja van mindenkinek: Pénzt keressen. Vannak ingyenes tartalmak (pl. a Duolingo), ezek célja a beetetés lenne, rengeteg Duolingós dolgot lehet venni pénzért, állítólag nem is a legjobbakat. Az oldalról csak az alapokat tudod megtanulni, mást nem. Természetesen az okosabbak kihasználhatják, hogy egyik helyen ez ingyenes, másik helyen más, de ezt időbe kerül megtalálni. Én most leginkább egy angol oldalt és a Youtubet használom a tanulásra, főleg utóbbin tényleg ingyen van minden, de tudnod kell mit keresel. Nekem például a "ragok" a legnagyobb gondom, de ezt csak gyakorlással lehet megtanulni, mivel angolban nem is ragok vannak. Vagy rengeteg angol műsor: Sport, film, zene, játék, stb ... nézésével. Eleinte kevés a sikerélmény, de akinek van kitartása pár hónap alatt többet halad, mint egy nyelvtanfolyammal.


   https://www.duolingo.com/profile/22catcher

   tegnap kezdtem újra használni, de nekem se regisztrál semmilyen haladást, pedig összeszedtem 50+ pontot


   [törölt felhasználó]

    https://www.duolingo.com/profile/SzGergely85

    A széria befagyasztót is figyelmen kívül hagyta a rendszer, azonnal elvette a 164 napos szériámat. :(


    [törölt felhasználó]

     :( egyre rosszabb..... :/


     https://www.duolingo.com/profile/dzsoli

     Engem március 15-e alkalmával lepett meg a Duolingo, hogy lenullázta a több, mint 900 napos szériámat, és elvesztette a beállításaimat :( Persze azt mondom: az életben ne legyen nagyobb problémám!

     Kapcsolódó fórumok

     Tanulj meg egy nyelvet mindössze napi 5 percben. Ingyen.