1. Fórum
  2. >
  3. Téma: Duolingo
  4. >
  5. Igazságtalanság

https://www.duolingo.com/profile/FeketeZsol7

Igazságtalanság

Sziasztok az a problémám ,hogy nem tudok fejlődni egy szintnél tovább mindig leveszi az előtte lévőket :( pedig napi 1 pont van beállítva és pont a háromszorosát készítem el sajnos ez így szemétség miért veszi el a többit ? Így nem lehet fejlődni!!!! Ez így reménytelen és nagyon elgondolkodtató a folytatás egyáltalán.

December 19, 2017

3 hozzászólás


https://www.duolingo.com/profile/karak74

Mit jelent nálad a "nem tudok fejlődni"?

Nem ad pontokat? Ha megcsinálsz egy leckét, vagy ismételsz egyet, akkor ad pontokat (azt hiszem 10-et). Neked most ezt írja: angol - 15. szint| Következő szint: 1040 pont | Összpontszám: 7960 pont. | Vagyis ha megcsinálsz 104 leckét, vagy ismétlést, akkor meglesz a 16. szint. Persze, ekkor még menni kell tovább, a 25. szintig.

Vagy sokszor beszíneződik egy tojás, ami előtte már aranyszínű volt. Ez így normális.

Vagy a százalékok "bolondultak meg"? Néhol felfele megy, néhol esetleg csökken. Ez is a rendszer (egyik) érdekessége.

December 20, 2017

https://www.duolingo.com/profile/Guthagota

Sziasztok! Befejeztem az összes feladatot, persze lenne hová fejlődni. Tudja valaki, hogy mivel lehetne folytatni a tanulást?


https://www.duolingo.com/profile/YCNLUTDarkness

Teljes mértékben egyet értek, ha egyről beszélünk. Eljutottam a múlt időig, és hiába próbálok minden fejezetet meg anyagot arany színen tartani, egyik napról a másikra 4-5 esik vissza, és mire megcsinálom azokat, nem marad kedvem arra, amit valóban tanulni kellene, szóval én elengedtem az a fejezetet, ahol állandóan visszaesnek, javaslok neked is valami hasonlót :D

Tanulj meg egy nyelvet mindössze napi 5 percben. Ingyen.