- Fórum >
- Téma: Duolingo >
- 25.szint
25.szint
Tudja valaki,hogy a 25.szint után lehet e még további szinteket elérni.Befejeztem a 25. szintet,és tudásszintnek 77%-ot jelöl meg a rendszer,de ezt jelölte a 24.szint befejezése után is.Folytatom a gyakorlást,de nem írják ki,hogy hány pont kell a következő szinthez,csak azt jelölik hány pontom van összesen.Ha tudtok valamit erről,köszönöm előre is a választ. Marica
5 hozzászólás
Kedves Marica!
Először is őszintén gratulálok a 25-dik szint (és a 31053 pont, valamint a 77%) eléréséhez. Sok munka volt belefektetve, és komoly tudás lett az eredménye. Kérdésedre válaszolva, a szint (ami neked a 25-ös) és a %-ok két külön dolog. (Meg pl. a széria is külön dolog, ami neked most 63 nap.) A szint nem fog feljebb menni. A 25 szint után nincsenek további szintek. A %-okat (szerintem) még a bennfentesek sem nagyon értik. Én még nem láttam olyan földi halandó Duo-st, aki értette volna. De! Hátha lesznek még csodák!
Személyes véleményem adom át az alábbiakban. Ne az legyen számodra a legfőbb szempont, hogy az itteni mérőszámok mit mutatnak. Az angol tudás legyen a cél, a Duolingo (és a %-ok, meg a szintek, stb.) csak az eszköz legyen. Ennek érdekében hadd adjak pár tippet a továbblépéshez. Sokan dicsérik azt a módszert (bár én magam nem próbáltam), hogy tanulj magyarul, de angol nyelvből. Azaz állítsd át a duo-t, hogy te egy angol anyanyelvű vagy, és szeretnél magyarul megtanulni. Másik javaslatom az lenne, hogy mindenképp menj át más helyekre (mármint az interneten) is gyakorolni. Pl. én már a magam kis (akkor még 17-es) szintemmel is kimegyek gyakorolni pl. ide (nekem tetszik ez az oldal.) Sok más fórumozó is ajánl jó oldalakat, módszereket a továbbfejlődéshez. És őszinte szívvel kívánok nagyon sok erőt és szorgalmat az angol tanulásodhoz, valamint hadd ragadjam meg az alkalmat, és hadd kívánjak ugyanígy nagyon Boldog Új Évet! Zsolt
Nincs tovább szint egyenlőre, de a % az nőhet. Én most értem el nem régen a 22. szintet 19800 pont és 77%. Az a tapasztalatom hogy a hibátlan gyakorlatok tudják növelni a legjobban a %-ot. Amíg a 20. szintről felmentem 22. re 10% ot javult a mutatóm. A Xeropan mobil appot tudom ajánlani, az is magyar fejlesztés és nagyon hasznos. További kellemes angol tanulást és sok sikerélményt kívánok. Hanti
1762
Nebul2! az adatlapod szerint a következő szinthez 1490 pont szükséges eddig elért pontjaid 17510 pont összesen. Ez azt jelenti, hogy folyamatosan a leckék ismétlésével kell gyűjteni a a pontokat és ha 1490 pontot teljesítesz meglesz a 22. szint. A legfelső 25. szinthez 30000 pont kell, amit szintén ismétlésekkel lehet elérni. További jó tanulást!