"A biztonság"

Fordítás:The safety

4 éve

6 hozzászólás


https://www.duolingo.com/sziki2222

Miért van az, hogy egyszer kéri a the-t, másik kérdésnél pedig hiba, ha elé írom. Most akkor hogy van?

4 éve

https://www.duolingo.com/freemail.hu

igen én is ezt tapasztalom, nem következetes

4 éve

https://www.duolingo.com/Hugi_52

Szerintem azért, hogy különbséget tudjunk tenni a két kérdés között. Egyik alkalommal azt kérdezi 'biztonság', a másik alkalommal 'A biztonság'. Ehhez hasonlóan más szavakkal is így tesz.

4 éve

https://www.duolingo.com/soleil49
soleil49
  • 25
  • 25
  • 25
  • 11
  • 6
  • 4

Hugi 52 : szerintem is jó amit Hugi írt. Viszont néha tényleg nem következetes a megoldás , de ez egy gépi program ... majd finomodik....

4 éve

https://www.duolingo.com/Unauna1

Gépi program de emberek által begépelt adatbázisból dolgozik. Ennek alternatívaként tartalmaznia kellene a hibátlan megoldásokat de ehhez még kell egy kis idő. A fejlesztők szabad idejükben, térítés nélkül dolgoznak a Duolingón. Ha hibázik a program vagy nem tartalmazza az összes jó alternatívát, arra kell gondolnunk, hogy hány órányi munka van már a jelenlegi állapotban. Gondoljatok bele mekkora feladat. Maga a lecke, az alternatívái, a leggyakoribb helyesírási hibák vagy elgépelések majd mindez ékezetek nélkül is, hogy az ékezetes betűkészlettel nem rendelkező gépekkel, telefonokkal is lehessen használni a programot. Egy feladathoz tartozhat akár tíz, húsz begépelt mondat is. A magam részéről köszönöm a fejlesztők önzetlen munkáját amit a hibák jelentésével igyekszem segíteni és ha néha bepipulok akkor sem a fejlesztőkre vagyok mérges.

4 éve

https://www.duolingo.com/Emma480815
1 éve
Tanulj angolul mindössze napi 5 percben. Ingyen.