1. Fórum
  2. >
  3. Téma: Troubleshooting
  4. >
  5. Hang le(nem)játszás

https://www.duolingo.com/profile/L.SV

Hang le(nem)játszás

Csak nálam jelentkező probléma, hogy egyáltalán nem játszik le hangot? A mikrofonos rész működik, de hallani semmit sem hallok. Legfrissebb chrome böngésző (youtube és beágyazott webes hanglejátszók mind működnek).

January 18, 2018

5 hozzászólás


https://www.duolingo.com/profile/licarta

Nézd meg a profilodnál a Beállításokat, talán a Hangszóró és a Hanghatások nincsenek bekapcsolva. Van ott 2 gomb, BE/KI.


https://www.duolingo.com/profile/L.SV

Természetesen az alapértelmezett BE állásban van mindhárom gomb. Beszélni tudok, azt felismeri, de hang nem jön a duo-ból.


https://www.duolingo.com/profile/Csipi13

Szia, nekem is ez volt a bajom:) Talán ez a megoldás:Ne telepítsd a "Disable HTML5 Autoplay" bővítményt , vagy tiltsd le a használat idejére, mert akkor megakadályozza a hangok lejátszását és sajna nem ad róla semmi infót:(


https://www.duolingo.com/profile/L.SV

Szia. Köszönöm szépen, ez volt a megoldás! (ABP és Disconnect kiegészítőket letiltottam, de nem jó helyen kerestem a hibát)


https://www.duolingo.com/profile/kiskiralyka

Hiába mondom vissza a mondatot, meg sem hallja, csak időnként. A beállítás jó lehet, mert van hogy működik, de nagyon szelektíven. Mi a megoldás, ha már a duolingo meg sem hallja a panaszokat. Nekem nagyon hiányzik, hogy nem tudok valakivel érdemben beszélni ezekről a problémákról. Ha tudtok valami okosat, írjátok meg, légyszí!!!!

Tanulj meg egy nyelvet mindössze napi 5 percben. Ingyen.