"O yazar."
Çeviri:She writes.
169 Yorum
- 25
- 10
- 84
Kesinlikle hocam yani belirtek yok him her bunları kabul ediyo ama burda gıcıklık yapıyo ilginç..
- 19
- 4
Allah aşkına ne alakaaa erkek için yazmak ne saçmalama ikisi içinde writes geniş zaman eki - s
- 25
- 23
WriteS yazmalısınız , geniş zamanda üçüncü tekil şahıslarda fiiller es takısı alıyor.
- 25
- 13
- 348
"O yazar." cümlesinde O'nun erkek mi bayan mı olduğunu bildiren bir belirteç yok. He ya da she kabul edilebilir olmalıyken He'yi kabul etmemesi kesinlikle bir hatadır.
- 19
- 9
- 2
Burada yorum yazmak dışında hata bildir diyen oldu mu hiç? Yeteri kadar hata bildir kaydı alırsa sistemde düzeltmeleri daha olası, her zaman yorumları takip edemiyorlar moderatörler, burayı görüp de hatayı düzeltmelerini beklemek olmaz. Ben hata bildir deyip benim de cevabım doğru kabul edilmeli dedim. Siz de öyle yapın.
- 25
- 25
- 18
- 13
Bu cümleyi sisteme giren kurs görevlisi, görünüşe göre "he"yi de kabul olarak kaydetmeyi unutmuş.
- 12
- 2
- 2
writes taki s çoğul eki değil geniş zamanda fillerie he she it olursa s takısı alır ondan. He ve She olur bir eksiklik var
- 24
- 4
- 10
Bildirim yapılalı aylar olmuş ama halen "he writes" yanlış olarak kabul ediliyor.
- 25
- 24
- 399
"Geniş Zaman 1" konusunda buna benzer çok eksiklik var. Tespit ettikçe ben de raporluyorum. Bakalım ne zaman düzeltecekler.
- 25
- 6
- 2
"He writes" cümlesini yanlış kabul ediyor. 7 ay önce uyarılmış bu konu. Hala aynı duruyor.
- 18
- 5
Türkçe'de "O"; hem "He" hem de "She"nin karşılığıdır. "She" doğru kabul ediliyor da "He" neden kabul edilmiyor?
- 23
- 14
- 10
- 8
- 4
Bunca zaman 'he writes' doğru sonuç olarak eklenmemiş olması çok garip. Bu kadar zor olmamalı
- 12
- 3
ya abi çıldıracam "o" kelimesi "he" veya "she" olabilir niye sadece "she"yi kabul ediyor
- 15
- 4
- 4
The choice"He" is acceptable. Because Turkish "O" = "He" or "she" or "it". There is no sign that indicates gender of pronoun "O" in this sentence. Accoding to me there is an error.
- 23
sadece he she degıl it bile gecerli olmalıydı cunku öznenin cinsiyeti belirtilmemis.cevap yanlıs...degil dogru degil...
- 22
- 10
- 2
He is a writer olabilir. Ama fiil olunca He writes veya she writes olmali.
- 22
- 10
- 2
Nıye he wrıtes oluyor da she wrıtes olmuyor tammamen yanlıs ıkısı de olabılırç Turkçe'de fark yoktur
- 21
he writes kabul etmemesi komik olmuş. onu bırakın ilk aklıma gelen çeviri he is a writer idi onu bile kabul etmeli :D