1. Fórum
  2. >
  3. Téma: English
  4. >
  5. Különbségek a pontozásokban a…

https://www.duolingo.com/profile/mrcs5

Különbségek a pontozásokban a mobilapplikációkban

Sziasztok! Kíváncsi vagyok ti mit tapasztaltok!

Nekem Iphone SE-m van. A következőket tapasztalom: -Lingo-k vannak (elég kevés 23 van most nekem) - a boltban csak szériabefagyasztót és dupla vagy semmit tudok venni - vettem a múltkor időmérő játékot, de az appban nincs benne maga a játék, csak itt PC-n - pár napja kiírta hogy jutalmat kapok. Választhatok 3 láda közül, Volt benne 3 KRISTÁLY de nem gyűjti sehol az alkalmazás és a Lingokhoz sem adta hozzá.

Tesómnak Androidja van (Samsung) - plusz pontokat ad neki, ha hibátlanul tölt ki egy tesztet. Nálam sosem. Tehát az 50 napi pontot 4 leckével teljesíti

A pasim tegnap csatlakozott, és leesett az állam: Iphone 6-ja van - Nem is piros Lingoja van hanem kék KRISTÁLYa és vagy 500 volt indulásnak -felajánlja hogy reklámot nézel béna más játékokról kapsz Kristályokat - a sarokban a lecke végzése közben van egy szív ami életeket mér - és lent a menüsorban is van szív ikon, ha ráklikkelsz tölti vissza a szívecskét - a boltban sok szuper dolgot lehet venni. De drágábbak is a dolgok - pénzért lehet venni kristályt - 1 nap alatt 920 Kristálya lett

Amit nem értek: Miért van külön szoftver és miért menőbb egyik a másiknál??? Vajon mi történik ha a pasim telefonján jelentkezek be? Átkonvertálja a LINGO-kat? Írjatok! Kösziii

February 12, 2018

11 hozzászólás


https://www.duolingo.com/profile/Chrumplee

Erről egy vicc jut eszembe:

Coffee = 4$

iCoffee = 12$

Don't be an iDiot. :)


https://www.duolingo.com/profile/mrcs5

Neked milyen telód van és hogy működik?


https://www.duolingo.com/profile/Chrumplee

Az enyémen nincs sem lingot, sem bolt, sem fórum. (Windows phone. ) De ez a funkcióhiányosság elmondható lényegében az összes elérhető applikációjáról.


https://www.duolingo.com/profile/PappIstvan12

Szia, nekem Huawei van úgy 3 éve "játszom" olyan az app mint amit te leírtál IphoneSE. De egy pár hónapja elkezdte a lányom is szintén Huawei és neki teljesen más. Nem a bolt hanem a leckék. Ha befejez egy leckét akkor tovább engedi, de nem lesz narancssárga hanem egy körben elkezdi számolni hogy hányszor csinálta már végig. A jobb felső sarokba neki egy arany korona van ott ahol nekem a százalékot mutatja. Szóval csak azt akartam mondani, hogy nem készülék függő.


https://www.duolingo.com/profile/mrcs5

Köszi Hogy megosztottad :)


https://www.duolingo.com/profile/mrcs5

Neked van klubb?


https://www.duolingo.com/profile/mrcs5

Ja, és mindendegyik telefonon frissítve van!


https://www.duolingo.com/profile/mrcs5

És azt hittem a frissítéssel kijön valami új. De semmi. Mire jó ez nekik hogy minden készülékre más progit fejlesztenek?


https://www.duolingo.com/profile/frlaszlo

Az nem jó nekik, de sajnos nem létezik olyan fejlesztő eszköz, amiben ha megírod a forrást, le lehet fordítani 2-3 operációs rendszerre. Addig csak az működik, hogy a fejlesztési ötleteket sorban el kell végezni mindegyik eszközre. Ezért ezek anomáliaként jelentkeznek a felhasználóknál.


https://www.duolingo.com/profile/DavidZahum

Nekem is volt egy időben Win telóm és nagyon sok alkalmazás (ha egyáltalán létezett WP-s verzió) korlátozottabban, gagyibban, stb...működött, mint ugyanaz Androidon. Az Apple-lel semmi tapasztalatom nincs.

Tanulj angolul mindössze napi 5 percben. Ingyen.