1. Forum
 2. >
 3. Onderwerp: English
 4. >
 5. vaardigheidsboom behaald

https://www.duolingo.com/profile/GeorgetteG5

vaardigheidsboom behaald

ik heb mijn vaardigheidsboom behaald, maar nu kan ik niet verder geraken. Wat moet ik doen?

April 18, 2014

4 opmerkingen


https://www.duolingo.com/profile/Lavinae

Hoi Georgette,

Als je de vaardigheidsboom af hebt is er niet echt iets anders te doen dan het herhalen van onderdelen van deze cursus (= delen van de vaardigheidsboom) en het helpen met vragen beantwoorden in dit forum. We zijn wel van plan om kleine vertaaldiscussies te creëren, waarbij je delen van een Engels artikel vertaalt naar het Nederlands en iemand het overkijkt, maar dat is niet op grote schaal en ook maar een probeersel.

Daarom, om meer Engels te leren, kun je beter gebruik maken van andere websites (of natuurlijk de opties die Susande geeft). Ik gebruik de volgende websites voor mijn taalstudie (en die raad ik ook echt aan!):

 1. Lingocracy

  hier kun je Engelse internet pagina's en teksten opslaan en dan gelijk met een Nederlands woordenboek lezen (als je op een woord klikt krijg je meteen de betekenis). De woordjes worden gemarkeerd en die kun je ook oefenen. Dit is een soort 'immersion' of tekstvertaling die je voor de meeste andere cursussen voor Duolingo ook hebt.

 2. Memrise

  hiermee kun je je woordenkennis uitbreiden en ook in mindere mate de grammatica. Dit is een website die met geheugenkaartjes werkt.

 3. Lang-8

  hier kun je teksten schrijven in het Engels in de vorm van een dagboek en andere gebruikers die Engels als hun moedertaal hebben zullen je verbeteren.

Misschien dat één van deze websites je aanspreekt. Nog succes met het (verder) leren! :)


https://www.duolingo.com/profile/GeorgetteG5

dat zijn al serieuze oefeningen en ik ben heel blij met die informatie, wat ik nu eerst ga doen is oefenen met de skills van den boom om het toch nog beter te kunnen gebruiken en ook niet te vergeten, bedankt voor de twee reacties en ook nog succes met alles wat jullie doen.


https://www.duolingo.com/profile/Susande

Je kan de skills die je al voltooid hebt blijven oefenen. Andere opties zijn Engels oefenen buiten Duolingo (vanalles op internet, muziek luisteren, films met Engelse of zonder ondertiteling kijken, BBC kijken) of een andere taal leren in Duolingo. Maar inderdaad als je de skills van de hele boom goed onder de knie hebt, valt er wat Engels leren betreft weinig te doen op Duolingo.


https://www.duolingo.com/profile/GeorgetteG5

dank u Susande ik ga zeker blijven oefenen want ik voel dat dit nodig is, bedankt

Leer Engels in slechts 5 minuten per dag. Gratis.