1. Fórum
  2. >
  3. Téma: Troubleshooting
  4. >
  5. Segítséget kérek!

https://www.duolingo.com/profile/IliNagy

Segítséget kérek!

Nem értem, hogy miért vesztik el az egyes leckék az arany /sárga színüket, és gyakoroltatják újra a már elvégzett anyagot. Megköszönöm, ha valaki tud erre válaszolni. Üdv mindenkinek, és kellemes Húsvétot!

March 28, 2018

5 hozzászólás


https://www.duolingo.com/profile/9owls

Duo feltételezi, hogy ha bizonyos szavakat napokig nem ismételtünk, elfelejtjük őket. A régen gyakorolt szavakat tartalmazó témákról veszi le az aranyszínt, hogy figyelmeztessen, hogy szerinte mit kéne gyakorolni. Persze, ez nem mindenkire egyformán érvényes... Én például a teljesen ismeretlen szavakat többször kell most, nyugdíjasként átismételjem, mint valamikor fiatal fejjel. Most arany a fám, de naponta elvégzek egy pár frissítést, így nem kopik le az "arany". Kellemes Húsvétot neked is!


https://www.duolingo.com/profile/IliNagy

Köszönöm kedve szavaidat, valami hasonlóra én is gondoltam, szóval a lényeg: sokkal többet kell gyakorolni! Üdv, és további szép ünnepet kívánok!


https://www.duolingo.com/profile/kornel76

Több hete nem tudom a gyakorlást folytatni, jönnek a leckék, de nem tudok tovább lépni a 12. szint tananyagára. Segitséget kérek.


https://www.duolingo.com/profile/9owls

A 12. szinthez 3900 XP kell, neked még hiányzik vagy 600. Ha gyakorolsz, akár új leckét, akár ismétlést, amint eléred a 3900 pontot, automatikusan 12. szintre lépsz.


https://www.duolingo.com/profile/kornel76

Köszönöm a választ. Gyakorolni tudok és fogok is, új leckét hiába kapok, mint irtam nem tudom megnyitni. A 11. szint végén ott van a bagoly, és kiirja, hogy befejeztem. Nem igazán értem, de fogok ismételgetni, hátha bejön az ajánlatod.

Tanulj meg egy nyelvet mindössze napi 5 percben. Ingyen.