https://www.duolingo.com/profile/HelpfulDuo

Love the forums? You can apply to become a moderator!

Do you enjoy helping out in the forums, providing great info, interacting with people and keeping Duolingo Discussions awesome? Do you already spend quality time in the forums? Are your language skills great? You should consider joining our team of moderators.

If you are interested, no need to comment! Read through and follow the instructions on this page. You can also use the comments to nominate people you think would be great moderators for these forums.

Please note that this announcement is posted in English, because it’s important that our moderators are bilingual.

Quick link to application here.

Thank you for helping us keep language learning fun!

April 3, 2018

16 hozzászólás


https://www.duolingo.com/profile/TamsiGbor2

I become moderator!

August 10, 2018

https://www.duolingo.com/profile/EmmetL.Brown

The new duolingo is as good as windows 8 was. :(

April 8, 2018

https://www.duolingo.com/profile/Zengo20070719

The new duolingo is good. The new duolingo is good. The new duolingo is good. The new duolingo is good. The new duolingo is good. The new duolingo is good. The new duolingo is good. The new duolingo is good. The new duolingo is good. The new duolingo is good. The new duolingo is good. The new duolingo is good. The new duolingo is good. The new duolingo is good. The new duolingo is good. The new duolingo is good. The new duolingo is good. The new duolingo is good. The new duolingo is good. The new duolingo is good. The new duolingo is good. The new duolingo is good. The new duolingo is good. The new duolingo is good.

June 15, 2018

https://www.duolingo.com/profile/jcsabax

Köszönjük Emese! :D

June 21, 2018

https://www.duolingo.com/profile/TamsiGbor2

Végre egy magyar!

August 10, 2018

https://www.duolingo.com/profile/Kati673185

Thank you for your invitation for beeing a moderator - but my knowledge in any language (exept hungarian) is not 100 % - therefore i used and use the " report" - possibility (duolingo exepted severel time my suggestions in all languages what i exercise) -but " to learn hungarian" - in that serie - there are so many really impossible complicated sentences what i founded not good - mainly for those people, who want to learn a little bit hungarian, and not a litterature language with long complicated sentences. And i founded it only in hungarian-english lessons. As a hungarian i lost my pleasure to continue the whole thing at all. In the english-hungarian version is not so either. Funny. If i have something to tell , i will do it naturally in the furure too. Thank again. Kati

July 26, 2019

[törölt felhasználó]

  The new Duolingo is a suck....sorry.... I am no happy,because I can't learn english....

  April 6, 2018

  https://www.duolingo.com/profile/Chrumplee

  Nem tudom, mit vársz egy ingyenes oldaltól. Azért vagy itt mert nem ismersz jobb ingyenes lehetőséget. Ha lenne ilyen, akkor gondolom ott lennél, nem itt. Mindenki pénzért dolgozik, kivéve talán Teréz anyát, bár sajnos Ő már meghalt. Ha valamiért nem fizetsz és nem is teszel érte semmit, csak használod, akkor mi alapján szidod? Ahol enni adnak, oda nem szarunk. De hat Te jobban csinálnád, akkor készíts jobb, ingyenes nyelvoktató oldalt. A lehetőség adott. Ha nem vagy informatikus, elárulom, hogy a programnyelvek használatát meg lehet tanulni, nem egy nagy varázslat, lényegesen egyszerűbb mint egy nyelvet elsajátítani. Értem én, hogy régen minden jobb volt, meg piros tangás angyalkák szolgálták fel a kaviárt a tengerparton, de akkor mond meg, miért vagy itt? Mi lenne, ha megpróbálnál felnőttként viselkedni, főleg úgy, hogy a gyerekeid is tanulnak itt. Milyen példát mutatsz nekik? Leégne a pofám a helyedben.

  April 10, 2018

  https://www.duolingo.com/profile/jcsabax

  Valamit nagyon félreértesz, vagy csak félre akarod érteni az egyértelmű dolgokat. Egyrészt van(nak) aki(k) nem pénzért dolgozik(nak), kivéve, ha eleve úgy definiálod a 'dolgozást' mint ami pénzért történik. A net tele van hobby-ból létrehozott dolgokkal. A kérdésedre, hogy mi alapján szídja: sok ember csábult ide, mert valamilyen minőseget kapott, ha ez a minőség folyamatosan romlik, ráadásul bizonyos erőforrást (a fejlesztők ideje + stb.) érthetetlenül felhasználva, akkor ez igen sok embernek okoz bosszúságot, akik nem is lennének itt, ha már előtte is ez lett volna a minőség, vagy egyébként is már ehhez szoktak volna hozzá. Lehet, hogy vannak akiknek a szándékos rombolás (mert bizonyos értelemben ez az) normálisnak tűnik, de vannak akiknek nem, illetve éppen ennek többszöri említésével tesznek hozzá(!), hogy lehetőleg további rombolás ne történjen, ha lehet (gondolom, hallottál már pl. olyanról, hogy 'tüntetés'). Buta példákat felesleges itt említeni (pl.angyalkák stb.), mert egész másról van szó, persze a karakterek számának növelésére jónak tűnik.

  Éljen a véleménynyilvánítás szabadsága, mégha az kritikaként is jelenik meg!

  April 21, 2018

  https://www.duolingo.com/profile/Chrumplee

  Nem értettem fére semmit, de azt látom, hogy neked a lényeg nem ment át, amit közölni akartam.

  Tapasztalatom szerint egy jó nyelvtanárnál az ár 45 perc-re 3500 Ft-tól kezdődik. Több mint 500 napja gyakorolosz itt napi rendszerességgel és egy, a készítők felé szánt angol káromkodással értesz inkább egyet egy köszönöm helyett.

  Mint írtad, véleményszabdság van. Hát nekem az a véleményem, hogy ez modortalanság és hálátlanság. De persze mindenki azt gondol, amit akar.

  April 22, 2018

  https://www.duolingo.com/profile/nj2xe

  Lol, én is itt vagyok 200 napja, pedig ismerek jobb oldalt is (British council), ettől függetlenül a Duolingo abszolút kezdőknek jó, de B1 fölött gyakorlatilag semmi nincs. Nekem volt alapom, pl. már 20 éve netezem, online játszom, volt kezemben angol könyv is, így nem is tudtam milyen teljesen nulláról indulni. Tegnap unalmamban belenéztem a németbe, hát siralmas. Persze angolul van csak és mivel az angolom is gyenge/közepes így még nehezebb. Nem a papírért csinálom, eszembe nem jutna 3.5k -t fizetni érte óránként, de ha valaki akar annyi ingyenes lehetőség van, hogy bőven válogathat. Azért mert valami ingyenes(nek látszik), nem kell rossznak lennie. A Duolingo nem ingyenes, felfoghatod egy reklámnak, gondolom ezért sincs B1 fölött semmi. Rengeteg fizetős kiadványa van, ha nagyobb szintre akarsz jutni és a Duoból szerezted az alapokat nagy eséllyel megveszed PÉNZÉRT. Tehát te most egy reklámot védesz.

  July 1, 2018

  https://www.duolingo.com/profile/jcsabax

  Annyit még hozzátennék, hogy mi, akik kritikával merészeljük illetni az oldalt, főleg a visszalépéseket, rombolásokat kifogásoljuk (azaz az aktív[=erőforrást igénylő] pusztítást). Pl. most a következőt vették el: régebben az angol példamondatoknál a 'megbeszélés'-re feljövő oldalon az angol mondatban bármely szónak le lehetett kérdezni a szótárát, mint az eredeti feladatban (ahol ezek a szavak pontozva vannak aláhúzva), de most ez megszűnt. Ez különösen akkor volt hasznos amikor hallási feladatban jött be egy addig még nem szerepelt új szó.

  July 17, 2018

  https://www.duolingo.com/profile/jcsabax

  Azt hiszem tévedsz. :D

  June 21, 2018

  https://www.duolingo.com/profile/DrOckFarkas

  Én azt várom egy ingyenes oldaltól hogy olyan bonyolultakat gyakoroltasson amit elrontottam előtte, vagy nem tudtam. Ha tehát kész vagyok a leckék több mint 2/3-val, akkor annál bonyolultabbakat is gyakoroltasson minthogy

  1. a madár megissza a tejet

  2. a macska átsétál az ingemen

  3. játszik

  Nekem azt a három mondatot ismételgeti magyarról angolra, vagy angolról magyarra, miközben a nehezebb leckéken is túl vagyok.

  Ha a rendszer nem tudja megtanulni hogy milyen szinten vagyok, akkor nem kell erőltetni ezt a tanuló algoritmust, boldogan beikszelem én magam a kezemmel hogy köszi, azt a témakört kiveséztem, haladjunk.

  February 1, 2019

  [törölt felhasználó]

   Do You speak Hungarian too???? Thanks to a lot of innovation, there is less and less learning here

   April 6, 2018

   https://www.duolingo.com/profile/itTAem5Q

   amit elkezdtél fejezd is be !!!!!

   June 15, 2019

   Kapcsolódó fórumok

   Tanulj meg egy nyelvet mindössze napi 5 percben. Ingyen.