1. Fórum
  2. >
  3. Téma: Duolingo
  4. >
  5. Hova lett az altalanos teszt?

https://www.duolingo.com/profile/Nyuszi100

Hova lett az altalanos teszt?

Sziasztok! Mar nincs meg az a teszt ahol nem lehet lesni a szavakat? Hova lett? Nem az idomerore gondolok es nem a leckek felfrissitesenek a gyakorlataira. Volt egy teszt ami atolelte a Duolingon tanultakat.

April 6, 2018

13 hozzászólás


https://www.duolingo.com/profile/Nyuszi100

Koszonom szepen nektek. Megneztem a linkeket es mar ertem miert szuntettek meg azt az atfogo tesztet, azert, hogy penzert tegyek meg, mert fizetosre allitottak be a duolingot, beletettek a reklamokat es a teszt pedig mar 49 dollarba kerul. Bezzeg a szerkesztest ugy hirdettek meg ingyen, tehat aki segitett a szerkeszteben az nem kapott fizetest, mert ugy hirdettek be ezt a programot, hogy ingyenes, igy jol kihasznaltak a szerkesztoket, mert most meg fizetosre raktak, vagyis persze mar a teszt meg a reklam es kivettek a szimpatikus dolgokat, mint az ismerosokkel valo komunikalast, akkor minek lehet felvenni a baratokat, meg igen sajnos a lingot boltnak sincs mar sok ertelme. Kar, mert nekem ugy tetszett a Duolingo, ahogy az elejen. Azert persze ismetelek, mert az alapokat meg kell erositeni. Kulonben a fizetos tesztnek csak akkor lenne ertelme, ha jok lennenek a hangfelvetelek, de az a gep ami beszel, en szerintem tobbszor nem is azt mondja amit kellene, alig lehet erteni. Kulonben igy sem ugy sem fizetnek erte.


https://www.duolingo.com/profile/9owls
  • 1049

Már több mint féléve megszűnt, ha arra a tesztre gondolsz, amit a lingot-boltban lehetett vásárolni... sok más funkcióval együtt. Ez a topik 8 hónappal ezelőtti, olvass bele https://www.duolingo.com/comment/23521249


https://www.duolingo.com/profile/Normandie12

A "Test out" funkcióra gondolsz? Épp az előbb nehezményeztem én is, hogy eltűnt. Olyan átfogó ismétlés jellegű volt, szerettem.


https://www.duolingo.com/profile/datolyapart

Nekem is teljesen felborult az egész rendszer. Azt sem tudom, hogy hol tartok:( És még azt sem kérdezte meg hogy szeretném-e. Egyszer csak a 52% százalék 52 korona szint lett és akármennyiszer megcsináltam egy leckét csak nem akart narancssárgává válni.


https://www.duolingo.com/profile/Bubucica

Nekem is hiányzik azátfogó teszt. Így nem valószínú, hogy használom ezt az oldalt, mert arra nincs időm és szükségem sem, hogy minden alapot újra megcsináljak. Nekem az ismétlő tesztek voltak fontosak. :(


https://www.duolingo.com/profile/datolyapart

Sikerült! Ha eléri egy lecke a 5. korona szintet narancssárga lesz. Mondjunk ehhez nem kis kitartás és idő kell hogy végig csináld az alapok 1-et még 36-szor:D (Mondjuk én ez nem egy nap alatt csináltam meg:)


https://www.duolingo.com/profile/IliNagy

Ezt én is hiányolom! Már nem lehet puskázni?! Fel vagyok háborodva! És mi ez a "korona-szint"? Kinek mjó ez?


https://www.duolingo.com/profile/balazseneh

Nagyon unalmas hogy 36-szor kell megcsinálni az alapok 1-et


https://www.duolingo.com/profile/Bubucica

Én abba is hagytam, borzalmas így. Kár, hogy ezeket az oldal gazdái nem olvassák.


https://www.duolingo.com/profile/datolyapart

Hát igen. Én csak azért tartottam ki mert felvettem a lengyel nyelvet (nekem az izgalmasabb nyelv amiért érdemes ilyen sokszor megcsinálni) és közben mivel nincs lengyel-magyar angolul is tanulok. Egyébként közben eljutottam egy olyan leckéhez amihez 60-szor kellett megcsinálni, hogy elérje 5-ös korona szintet:)


https://www.duolingo.com/profile/vtibor81

Már van szintlépési lehetőség. A kulcsra kell nyomni és egy szintet lehet teljesíteni egy kérdéssorral.

Tanulj meg egy nyelvet mindössze napi 5 percben. Ingyen.