1. Fórum
 2. >
 3. Téma: Troubleshooting
 4. >
 5. Mi ez a koronaszint?

https://www.duolingo.com/profile/MiroslavPe861258

Mi ez a koronaszint?

Így ki adja az alapokat,és mellé írja,hogy ezt 9 db -szor kell elvégeznem,3 koronáért. A visszajelzéseket megköszönöm,aki tudd annak meg a választ. Előre is köszönöm.

April 6, 2018

6 hozzászólás


[törölt felhasználó]

  egyre jobban süllyed negatív irányba a Duolingo...ez az újítás egy rettentő rossz próbálkozás....abba hagyom szépen én is ezt a komolytalanságot...


  https://www.duolingo.com/profile/9owls

  Az elmúlt napokban utánanéztem egy kicsit, belinkelek 2 topikot , ahol próbáltam elmagyarázni, hogy mit értettem belőle. Nem tetszik senkinek, azt hiszem... https://www.duolingo.com/comment/26647842 és https://www.duolingo.com/comment/26805477 Én nem is töröm magam, hogy emeljem a koronaszinteket, ezt a rengeteg ismétlést feleslegesnek tartom. Különben a százalékokkal sem nagyon törődtem, azt is úgy emelgette-csökkentette a Duo, ahogy akarta.


  https://www.duolingo.com/profile/MiroslavPe861258

  Mire való így most már,az időmérő edzés?


  https://www.duolingo.com/profile/Balna1988

  nem is olyan rossz ez a koronaszint! Csak nagyon sok az ismétlés, de legalább jobban fogjok tudni! Én angolból már a 4. koronaszinten vagyok az alapokból. De az igaz, hogy betehettek volna még több szót, ha már ilyen sok koronaszint van.


  https://www.duolingo.com/profile/PiroskaSnd

  Teljesen kezdő vagyok, és a nyitólap átváltott korona szintre, nekem ez még nem megy, szeretném visszaállitani, de nem tudom mit kell tennem . Ha valaki tud, legyen szíves segítsen.Köszönöm.


  https://www.duolingo.com/profile/9owls

  Egy pár napig volt valami technikai lehetőség a visszaállítására, de megszűnt, a Duo bevezeti mindenkinek a koronaszintet. Az előző kommentemben az első linket megnyithatod,ott volt szó róla, akkor még működött. Azóta a Duo leállította a visszaállítási lehetőséget. Ez van... ezt kell szeretni, sajnos.

  Tanulj meg egy nyelvet mindössze napi 5 percben. Ingyen.