https://www.duolingo.com/profile/frlaszlo

Új verzió

Jelenleg a 24-es szinten járok. 77%-om volt. Az új rendszerben 1-es és 2-es szintre tett az összes leckénél. Nincs itt valami konvertálási hiba? Az általános gyakorlás is már kicsit unalmas, nem hogy mondjuk az állatok fejezetből x db. egyszerű mondatot megcsinálni.

April 7, 2018

8 hozzászólás


https://www.duolingo.com/profile/9owls

Azt hiszem, azoknak váltott 3. Koronaszintre, akik a lackéket külön gyakorolták sokszor. Az általános gyakorlást nem.számítja be a koronák számának növeléséhez. Próbáld meg esetleg a fordított kurzust, az angol-magyart, ott egész más mondatok vannak, és sok olyan szó, ami itt nincs meg. Én nagyon élvezem az olyan mondatokat, mint pl. "A lusta kutya nem kiugrik az ablakon, hanem kimászik." A koronaszintjükkel meg nem törődöm, nem fogok 100-szor elismételni egy leckét, hogy 5. szintet adjon rá a Duo.


https://www.duolingo.com/profile/IliNagy

Komolyan kezd az idegeimre menni, hogy a már elért szintek folytatása helyett újra előlről kell mindent 1000-szer gyakorolni! Ki találta ki ezt a marhaságot?


https://www.duolingo.com/profile/A.vao.0

Régebben lehetett a leckéket külön-külön is tanulni egy témakörön belül.Most hava tűntek?Most az igék 2-ben egyszerre kell megtanulni a hét leckét, ha rákattintok a gyakorlásra.Nem tudok választani hogy melyiket gyakoroljam.Ezen kívűl elmaradtak a nyelvtani magyarázatok is.


https://www.duolingo.com/profile/9owls

A leckéket sajnos nem lehet tetszés szerint ismételni, nem tudod előre, milyen szavak jönnek és milyen sorrendben a 7 (vagy akárhány) leckében. A nyelvtani magyarázatok viszont szerencsére megvannak - mikor megnyitsz egy témát, a START gomb mellett jobbra van egy villanykörte alakú gomb, ott vannak a Magyarázatok.


https://www.duolingo.com/profile/A.vao.0

Kedves 9owls!Köszi a választ.Én azt szeretném ha kisebb csoportokba szedve tanulhatnám meg a leckéket, mint régen.Ha végig megyek az új anyagon akkor egyszerre sok az új szó.De régebben külön-külön csoportokban azaz leckékben voltak a megtanulandók.Ha benyomom a startot akkor elkezdi az elejétől és végig megy az összes megtanulandó anyagon pl-ul az igéken belül.Nem tudok kisebb csoportokban az én tempómban tanulni.Vagy lehet még nem ismerem az új rendszert?


https://www.duolingo.com/profile/9owls

Itt most sajnos nem lehet külön látni a leckéket egy témakörök belül, így lett megszerkesztve ez a koronás verzió.


https://www.duolingo.com/profile/Esteban728057

22-es szinten járok, spanyol (crown level 22). Az első alkalommal, mikor végig menten a 61 fejezeten legalább egy soron, kaptam egy oklevelet. Módszeresen előlről fejezetenként felhoztam 5-ös szintre. Már a 24.-nél tartottam aranyszínű 5-ös korona, amikor fogta magát, belilult majdnem az összes, gyakorlatilag egy-két kivétellel visszaállt majdnem alapszintre (1-2). Kezdtehetem előlről? Ráadásul két-három szavas dedós kérdéseket kell újra befüfölnöm, amiken már egy féléve túl vagyok. Még az oklevelem is eltűnt. A pontjaim legalább megmaradtak. Mit rontottam el?


https://www.duolingo.com/profile/biroka

I have everything maxed and crown level is 275. What's next? There is no more gamification? Every new exercise gives 10 points. Group activity gives 2 points. Is there any other option, challenge, anything? Thanks in advance for your feedback.

Kapcsolódó fórumok

Tanulj meg egy nyelvet mindössze napi 5 percben. Ingyen.