1. Fórum
  2. >
  3. Téma: Duolingo
  4. >
  5. Szintugró teszteket nem lehet…

https://www.duolingo.com/profile/ARLTheHunter

Szintugró teszteket nem lehet valahogy csinálni ?

Mióta megváltozott az oldal pár napja nem szeretném egyesével csinálni a teszteket még annó kb 2 éve végig csináltam mint most meg kb nullázódott .. nincs lehetőség átugrani egy adott témát szintugró teszttel ?

April 8, 2018

2 hozzászólás


https://www.duolingo.com/profile/9owls

Szintugró teszt létezik most is, de csak annak, aki még nem fejezte be a fát. A leckék 5 csoportra vannak osztva, az első 4 csoport után van szintugró, ha még nem végezted el a leckéket. Új profillal a szintugrókkal az 1. Koronaszintre lehet elérni, onnan csak leckénként lehet emelni a szintet. Nekem minden leckét 3. Koronaszintre tett, de nem szándékozom az 5. szintért feleslegesen gyakorolni. Inkább ismétlő gyakorlatokat végzek, azt hasznosabbnak látom, bár azzal csak a pontszám nő, a koronák száma nem. Most 95000 XP-nél tartok, el szeretném érni a 100000-et, de közben más nyelveket is tanulgatok, hobby szinten.

April 8, 2018

https://www.duolingo.com/profile/daKanga

Jelenleg: nem.

Új hivatalos bejelentés van a koronák az angol nyelvű fórumon. Itt egy durva fordítás:


Helló mindenki!
Néhány hónappal ezelőtt beszéltünk róla Skill Levels (most "korona szintek" vagy "koronák") és milyen izgatott volt, hogy mindenkinek elhozzuk őket. Minden új felhasználó koronát kapott egy ideig. És ahogy azt valószínűleg észlelte, régebbi fiókokat költöztünk az új rendszerre. Természetesen minden változás sok aggodalmat és zavarodást jelent, különösen egy ilyen célzott felhasználói bázissal. A korona rendszer legújabb bővítésével számos visszajelzést és kérdést gyűjtöttünk össze Öntől! Nem csak a fórum közzétételének legfontosabb problémáit szeretnénk kezelni, hanem e-mailt is küldünk mindenkinek, aki a koronára költözik, hogy megbizonyosodjon arról, hogy elérjük az összes tanulót. Tehát itt van egy gyűjtemény a kérdések és aggodalmak, és a mi megpróbálja kezelni őket. Ha hiányoztuk a tiédet, tudassa velünk a megjegyzéseket!


Crowns Gyakran Ismételt Kérdések

Mi a koronák?

A koronák egy új funkció, amely szerintünk lehetővé teszi számunkra, hogy jobban tanítsunk. Minden készségednek van egy "korona szintje". Ha egy ügyességi szintet dolgozol fel, akkor koronát keresel, és ennek eredményeképpen keményebb feladattípusokat kapsz. Kiválaszthatja, hogy fejlessze a fejlettebb tartalmakat a készségekben, és elsajátítsa a koronázási készségeket, vagy folytassa a következő készséggel az új tartalmak megismeréséhez. Ez a Duolingo egyik legnagyobb kihívását megoldó készség átfogó újratervezése: az alkalmi tanulók számára továbbra is szórakoztató, miközben továbbra is fejlett tartalmat kínálnak a komoly tanulók számára. Az alkalmi tanulók viszonylag könnyedén teljesíthetik az egész tanfolyamot, míg a fejlettebb tanulók sokkal részletesebb tudást szerezhetnek azáltal, hogy munkájuk szintjén dolgoznak és több koronát keresnek.

A koronát úgy gondolhatod, hogy új dimenziót ad hozzá a kurzushoz. Ahelyett, hogy csak haladna a tanfolyamon, most már nagyobb mennyiségű tartalmat is tanulmányozhat az egyes készségekre. Ez lehetővé teszi számunkra, hogy több kihívást jelentő gyakorlatot adjunk (mint például a hallgatás és a gépelés a tanulási nyelven), amikor készen állsz rá - és csak akkor, ha azt szeretnéd. Javasoljuk, hogy nézze meg az [eredeti bevezető koronák bemutatása] (https://www.duolingo.com/comment/25615588) további részleteket.

... tovább kell lefordítani. Köszönöm a türelmed. Vagy valaki más segíthet és fordíthat többet, és oszthatja meg itt.

Tanulj meg egy nyelvet mindössze napi 5 percben. Ingyen.