1. Fórum
  2. >
  3. Téma: Troubleshooting
  4. >
  5. Leckék gyakorlása!

https://www.duolingo.com/profile/Csicso11

Leckék gyakorlása!

Régóta alkalmazom a programot Kérem, állítsátok vissza a leckegyakorlás választási lehetőséget. ÉN AKAROM KIVÁLASZTANI melyik leckét akarom gyakorolni, mely szavak mennek nehezebben.

April 10, 2018

3 hozzászólás


https://www.duolingo.com/profile/9owls

Sajnos, a koronás változatban nem látszanak a leckék és a szavak, csak a témakörök. A memrise-on megvan a magyar-angol Duolingo teljes szószedete, témakörök szerint, ott lehet gyakorolni. Regisztrálhatsz és kipróbálhatod, én már régóta használtam párhuzamosan a Duolingóval. Bemásolom az oldal linkjét https://www.memrise.com/course/346394/duolingo-angol-magyar-hanggal/ Ha telefonon is gyakorolsz, le lehet ott is tölteni a Memrise alkalmazást, és megkeresni ott is a magyar-angol Duolingo kurzust.


https://www.duolingo.com/profile/Csicso11

Nagyon köszönöm a segítséget. Eddig azt a módszert alkalmaztam, hogy addig nem léptem tovább, amíg egy adott lecke nem ment csuklóból. Köszi a linket, mert szerintem egy kicsit túllihegték a fejlesztést. Nem kell, hogy mindenben a gép gondolkodjunk helyettünk... :-)


https://www.duolingo.com/profile/szilagyi.anna.54

Én egy magyar nyelvtani hiba javítását kérném: Az email-címemre érkező buzdításoknál a tárgy mezőben mindig úgy írjátok: "Fejleszt tovább az angoltudásodat!" Felszólító módban ez a mondat így lenne helyes: "Fejlesszed tovább..." Az általatok írt "fejleszt" szó kijelentő módban van, ezért nem helyes. (Nem találtam olyan fórumcímet, ahova ezt beírhattam volna, ezért ide írtam.)Köszönöm.

Tanulj meg egy nyelvet mindössze napi 5 percben. Ingyen.