Το Duolingo είναι ο πιο δημοφιλής τρόπος για να μάθεις ξένες γλώσσες σε όλο τον κόσμο. Και το καλύτερο; Είναι 100% δωρεάν!

"For your movie, what is necessary for you to research ?"

Μετάφραση:Για την ταινία σου, τι είναι απαραίτητο να ερευνήσεις;

πριν από 1 μήνα

2 σχόλια


https://www.duolingo.com/Eleftheria780787

μου κάνατε τα νεύρα μου κουρέλια!!!! Ξέρετε η ελληνική γλώσσα έχει πλούσιο λεξιλόγιο και έχουμε τη δυνατότητα αυτή την ερμηνεία να τη δώσουμε και με άλλες φράσεις που εκφράζουν το ίδιο ακριβώς νόημα. ευχαριστώ

πριν από 1 μήνα

https://www.duolingo.com/StellaNtal
StellaNtal
Mod
  • 25
  • 25
  • 25
  • 8
  • 652

Ναι, Ελευθερία. Γνωρίζουμε πολύ καλά πόσο πλούσιο λεξιλόγιο διαθέτει η γλώσσα μας, άλλωστε είναι κι η δική μας μητρική γλώσσα. Αντί για το ταινία θα μπορούσε να υπάρχει η λέξη φιλμ ή έργο, αντί για το απαραίτητο η λέξη αναγκαίο και αντί για το ερευνήσεις το ψάξεις ή το να διεξάγεις έρευνα...Ολα υπάρχουν στις εναλλακτικές μεταφράσεις εκτός από τα δύο τελευταία...Εχεις εσύ κάποια άλλη πρόταση που θα μας βοηθούσε ουσιαστικά με συγκεκριμένες λέξεις;Επίσης,σκοπός του Duolingo είναι η εκμάθηση να γίνεται με ευχάριστο ει δυνατόν τρόπο κ όχι με νεύρα. Η ομάδα προσβλέπει στη συνεισφορά των μαθητών με εποικοδομητικά σχόλια χωρίς εμπάθεια...Είμαστε στη διάθεσή σου για οποιοδήποτε ζήτημα προκύπτει,πάντα με διάθεση συνεργασίας κ συνεννόησης.

πριν από 1 μήνα