"We sleep during the flight."
Traducere:Noi dormim în timpul zborului.
14 comentariiAceastă discuție este blocată.
Cei extrem de exigenti probabil că nu știți faptul că această platformă de învățat limbi străine este gratuită și construită pe bază de voluntariat. Nu e elegant să-i certați pe cei care și-au rupt din timpul lor ca voi să învațaţi ceva nou. Ar fi frumos dacă ați fi mai inţelegători și nu jignitori față de unele scăpări iminente.
Haida de d-le Gabriel, chiar gratuită, când îți "bagă pe gât atâtea reclame"și dacă dorești să înveți mai intens, îți cer suficienți bani pentru nivelul de trai din România!; probabil nu cunoașteți termenul "gratuit/gratis" din limba română!!!; sau le faceți reclamă "gratuit" Aplicației Duolingo??!!
Stimate domn, dacă ați fi fost o idee mai atent ați fi observat că postarea mea este de acum trei ani, adică, 2020-3=2017. În acel an, 2017, Duolingo era o aplicație complet gratuită. Nu am mai intrat de mult și am observat și eu zilele trecute condițiile financiare actuale. Asta nu schimbă cu nimic stilul d-voastră bazat pe aroganță și... neatenție. La ”nivelul de trai din România” nu vă obligă nimeni să folosiți aplicații nici cu bani, nici fără bani, nici să fiți agresiv.