1. Forum
  2. >
  3. Topic: Swedish
  4. >
  5. Jag har klarat det svenska tr…

https://www.duolingo.com/profile/fouzanium

Jag har klarat det svenska trädet! Alla 330 kronor har jag!

Jag känns väldigt nöjd att klara allt på svenska i Duolingo! Jag kommer från Singapore och kom till Sverige för en månad i Linköping. Här är jag för att plugga om Sveriges samhälle, miljö och folk. Det har hjälpt mig att ha samtal med flera människor här. Jag förbättra fortfarande min svenska för att finns det flera ord jag har inte sett förut när jag kom hit. Jag har en vecka kvar i Sverige och jag har träffat med många kompisar här i Sverige. Jag ska sakna dem så mycket! Dessutom jag tittat VM här också. Jag kändes ledsen för att det svenska laget vann inte men det är okej sedan de har försökt sina bäst. Jag känns samhälle, miljö och regering är mycket bättre än vad har jag hemma. Det har varit en jättebra tid i Sverige och jag hoppas att jag ska kommer tillbaka i framtiden. Jag önskar mig att alla lära sig Svenska och besöka Sverige någon dag. Tack för allt. :)

July 19, 2018

6 Comments


https://www.duolingo.com/profile/eineSchlange

Grymt jobbat! Du bör vara jättestolt över dig själv, då du nått en imponerande nivå på bara 6 månader. Jättebra intiativ också att ta dig till Sverige för att ytterligare förbättra ditt språk. Lycka till med fortsättningen!


https://www.duolingo.com/profile/IsakNygren1

Du har alltså lärt dig allt detta på bara en månad? Imponerande måste jag säga.


https://www.duolingo.com/profile/fouzanium

Nej jag lärt mig 6 månader sedan innan jag kom hit… jag stannar bara här en månad haha… det är omöjligt att lära sig under en månad XD


https://www.duolingo.com/profile/IsakNygren1

Det är fortfarande väldigt bra på sex månader. Det är fortfarande kort tid.


https://www.duolingo.com/profile/Txasti

Jätte brå!!


https://www.duolingo.com/profile/KurtThornb

You set up a chat but it didn't work out for me because Singapore is on the opposite side of the world from Detroit. ursäkter. Det är nio på morgonen här och nio på kvällen där.

Learn Swedish in just 5 minutes a day. For free.