1. Fórum
  2. >
  3. Téma: Troubleshooting
  4. >
  5. 1 napos internet szolgáltatói…

https://www.duolingo.com/profile/BeZo52

1 napos internet szolgáltatói kiesés után 0 napos szériára állított vissza a rendszer.

256 napja folyamatosan tanultam a Duolingot. Július 18.-án volt egy 24 órás szolgáltatói kimaradás. Másnap amikor jó lett az internet szolgáltatás már 257. nap helyett 0-ról indított újra a rendszer. Ugyanott folytattam ahol abbahagytam, de most 258 nap helyett csak 2 napos teljesítést ismer el. Mit lehet tenni?

July 20, 2018

6 hozzászólás


https://www.duolingo.com/profile/Seneee

Elméletileg van valamiféle széria visszaállító valahol. De csak pénzért, szóval én még nem használtam. Azon kívül mást nem.. max megelőzni; ha van egy okostelefon amihez van külön net rendelve akkor nem probléma utazáskor sem a tanulás.


https://www.duolingo.com/profile/BeZo52

Köszönöm a segítő szándékodat! Megpróbáltam a Duolingot telepíteni a Windowsphone-os Nokia telefonomra, de amikor bejelentkeztem a saját adataimmal akkor az egész tanfolyamot elölről akarta kezdeni. Ezért töröltem az alkalmazást a telefonomról.


https://www.duolingo.com/profile/Seneee

Ha a saját neveddel belépsz a telefonon és teljesen újat akarna kezdeni akkor csak zárd be, hagyd a programot a telefonon és miután használtad az oldalt számítógépen is utána nézd meg megint. Egy idő után frissítenie kell.


https://www.duolingo.com/profile/BeZo52

Köszönöm!


https://www.duolingo.com/profile/9owls

Ha gond van a telepítéssel vagy nem tetszik a windows-os alkalmazás, beléphetsz a telefonon is a Duolingóba böngészőből. Nekem androidos alkalmazásom van és szeretem, de Chrome-ból is belépek néha a Duoba, mikor telefonról akarom megnézni a fórumot.
Hogy elkerüld az ilyen bosszantó lenullázasokat a jövőben, jó ha beszerzed biztonság kedvéért a szériabefagyasztót, 10 lingot a Boltban.


https://www.duolingo.com/profile/BeZo52

Köszönöm, megtettem! Sajnos utólag már nem javította ki. 1 napos szolgáltatói kimaradásért 256 napot nullázott le. Pedig minden héten többet teljesítettem az induláskor vállaltnál. Lelkesített hogy már 256 napja folyamatosan csinálom. Egy kicsit kiábrándultam.

Tanulj meg egy nyelvet mindössze napi 5 percben. Ingyen.