1. Forum
  2. >
  3. Topic: Danish
  4. >
  5. Lær engelsk fra dansk?

https://www.duolingo.com/profile/Mathias1005

Lær engelsk fra dansk?

Hej allesammen,

Jeg har lige ansøgt som 'Contributor' for "English for Danish speakers". Det har jeg gjort af nogle bestemte årsager, og jeg opfordrer alle danskere eller alle som kan dansk til at gøre det samme.

Jeg er udmærket godt klar over at størstedelen af alle danskere snakker engelsk, endda ret godt engelsk. Jeg synes dog det er på tide at vi tager hensyn til dem som IKKE kan engelsk, specielt folkeskolelever. Jeg kender en folkeskoleelev som ikke kan sproget særligt godt, men rent faktisk gerne vil lære det. Jeg foreslog personen Duolingo, men fandt hurtigt ud af, at Duolingo ikke tilbød et kurses der lød på "English for Danish speakers".

Jeg valgte at tage initiativ og skrive en ansøgning som 'Contributor' for "English for Danish speakers" fordi jeg MEGET gerne vil hjælpe og få løst dette problem. Jeg kunne bare godt tænke mig, at vi gjorde det i fællesskab. Det skal lige siges, at jeg ikke er en dansklære eller en med en kæmpe-lang uddannelse i danskfaget. Jeg er blot en gymnasieelev som faktisk bare vil hjælpe.

Det er virkelig vigtigt for en land som Danmark at vi kan engelsk og det er det simpelthen fordi at Danmark er et meget lille land og hvis vi skal lave aftaler med andre lande ift. fx. forretningsmæssige årsager, så er det engelsk vi taler. (Undtagelser opstår dog i Tyskland og Frankrig fx.)

Nu opfordrer jeg som sagt alle danskere eller dansktalende mennesker til at skrive en sådan ansøgning. Det kan i gøre på dette link. https://incubator.duolingo.com/apply

Jeg har som sagt skrevet en ansøgning, men har ingen ide om, om den er god, dårlig eller overhovedet bliver taget i betragtning. Min teori lyder dog på, jo flere der skriver en ansøgning jo større er chancen for at det kommer til at ske! :)

Håber i har haft / har en god dag derude!

July 27, 2018

11 Comments

Sorted by top post

https://www.duolingo.com/profile/avidtatter

Jeg er ikke dansk, men mange tak!

July 27, 2018

https://www.duolingo.com/profile/Mathias1005

Det var så lidt, husk dog. At hvis du kan oversætte engelsk til dansk og dansk til engelsk ordenligt, ville jeg mene at du godt kunne ansøge! ;).

July 27, 2018

https://www.duolingo.com/profile/LytjeDk

Smadder god idé! Så godt er mit engelsk (og alle mulige andre sprog) desværre ikke. Jeg kæmper. Men jeg vil elske at deltage i kurset når det engang bliver færdigt!

July 27, 2018

https://www.duolingo.com/profile/Mathias1005

Det er så helt i orden! Jeg ved dog ikke om det bliver til noget overhovedet, håber dog at det gør ;).

July 27, 2018

https://www.duolingo.com/profile/jegviltaledansk

Jeg er enig med dine idéer! Jeg vil meget gerne lære engelsk fra Dansk. Jeg er så glad at en dansker kom med denne idé. Tusind Tak.

July 29, 2018

https://www.duolingo.com/profile/Mathias1005

Det var så lidt, jeg tænkte godt vi var flere der delte min holdning!

July 30, 2018

https://www.duolingo.com/profile/Helene_4

Hej Martin, har du hørt noget tilbage fra din ansøgning? Mine forældre snakker ikke engelsk og min mand og min brors familie snakker kun engelsk (som de fleste englændere

October 19, 2018

https://www.duolingo.com/profile/Mathias1005

Hey Helene, mit navn er Mathias ;) - Men det er ok.

Nej har intet hørt.. Ved ikke om jeg nogensinde kommer til at høre noget fra dem.

November 11, 2018

https://www.duolingo.com/profile/Helene_4

Whoops! Undskyld Mathias! Hm, jeg har heller ikke hørt noget - skrev en "ansøgning" for en måneds tid siden. Rigtig frustrerende!

November 12, 2018

https://www.duolingo.com/profile/zero687916

jeg gerne sige tak til alle incubator, men jeg laver stadig mange grammatiske fejl i engelske, da jeg er ordblind, tror jeg ikke jeg er god nok til at blive en incubator.

January 25, 2019

https://www.duolingo.com/profile/ras.broe.naj

Jeg har også lavet en incubator ansøgning, men desværre uden at høre noget tilbage fra Duolingo.

May 31, 2019
Learn Danish in just 5 minutes a day. For free.