https://www.duolingo.com/profile/Leona03

mikrofon

a mikrofon nem fogadtael 45 re sem amit mondtam

May 2, 2014

13 hozzászólás


https://www.duolingo.com/profile/h1B18zQs2

Most kezdtem mikrofont használni, de 90 % -ban nem fogadja el a program, a beszédemet. Az első szó, amivel a mondatot kezdem, szinte mindig hiányzik. Látom zöld színnel megjelenni a szavakat, azután eltünnek és sokadik nekifutásra valahogy félig-meddig sikerül mégis valami hasonló, amit elfogad. Tudna valaki segíteni valamilyen módszerbeli tanáccsal? Attól tartok, hogy elmegy a kedvem a mikrofon használatától és ezt nagyon sajnálnám.


https://www.duolingo.com/profile/Panna11

Nem fogad el semmit nekem se. Nem tudom én se.


https://www.duolingo.com/profile/Kjozsef

Nekem sem sikerült a mikrofonos funkciót használnom, pedig a számítógépem tökéletes. Már alapból kikapcsolva tartom ezt az amúgy fontos funkciót. Én is örülnék egy jó megoldásnak


https://www.duolingo.com/profile/ravenhall

A mikrofon nálam sem működik, azt írja ki, hogy egy óra múlva próbáljam újra. A mikrofon használata nagyon fontos része lenne a nyelvtanulásnak. Jó lenne, ha kijavítanák ezt a hibát!


https://www.duolingo.com/profile/h1B18zQs2

A Chrom-on jobban használható a mikrofon, de elég sokszor egészen más szavakat ír ki. Ez szerintem az én hibám, biztos nem jól ejtem ki a szavakat. Arra jöttem rá, hogy miután rákattintok a mikrofonra, várok néhány másodpercet és úgy mondom be a szöveget. Ilyen módon egészen hosszú mondatokat is elfogad.


https://www.duolingo.com/profile/Csiribiri1

Én nem hallom a szöveget, amit le kellene fordítanom. Mi lehet a probléma?


https://www.duolingo.com/profile/SarlosIzabella

A rendszer keri a forditást, én bemondom a mikrofonba - reagálás nincs,a képernyő balsarkában "a mikrofon nem müködik"szöveg jön fel, majd "egy óra múlva próbáljam újra" jelzest kapom vissza.Szeretném én is használni ezt a funkciót, kérem a segitséget. Köszönettel.


https://www.duolingo.com/profile/h1B18zQs2

Be kapcsoltad a profilod alatti "Beállítások" menünél a mikrofont? Ha igen, mentetted a változtatásokat?


https://www.duolingo.com/profile/ancsa6504

nem hallom amit mondanak


https://www.duolingo.com/profile/Levente5

Az új bediktálós mondat ismétlős feladatoknál egyszerűen lezárolja a mikrofont mielőtt befejezném az angol mondat kimondását, az előző módszer sokkal normálisabb és ember barátabb volt, gratulálok hozzá hogy a frissítéssel sikerült elrontani ezt az amúgy jó programot !


https://www.duolingo.com/profile/Leona03

Nekem is voltak problemaim, de atallitottam irasba.


https://www.duolingo.com/profile/editke62

Leona03 köszönöm szépen a válaszod, de nekem így nem lesz jó, mert nem hallom a szó kiejtését. Nálam az a probléma, hogy egyáltalán nincs hang. A mikrofon részével már nem is foglalkozok, eddig sem működött megfelelően, azt tudom nélkülözni.


https://www.duolingo.com/profile/Berczes61

Nekem sem sikerült a mikrofont használni. Itt olvasgattam, hogy mások hogyan próbálták megoldani ugyanezt a problémát.......Valaki javasolta a Google Chrom használatát.Hát csoda történt! MŰKÖDIK! Köszönöm! Nagyon örülök, mert így sokkal eredményesebb a tanulás.

Kapcsolódó fórumok

Tanulj meg egy nyelvet mindössze napi 5 percben. Ingyen.